1.آیا در دوره های پیشین جشنواره نیز شرکت داشتید؟ حائز چه رتبه ای و در چه زمینه ای شدید؟
در مرحله دانشگاهی بله و برای نخستین بار نیز در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان شرکت و حائز رتبه نیز شده ام.
2.پرداختن به قرآن تا چه حد باعث کسب موفقیت در زمینه های دیگر زندگیتان شده است؟
تمام موفقیت های من در زندگی به صورت زنجیره وار وابسته به توکل بر خداست چرا که اگر او نمی خواست قطعاً رخ نمی داد. تلاش و زحمت در کنار توکل همیشه برای من بهترین نتیجه ها را داشته است.
3.به نظر شما علت بی رغبتی دانشجویان نسبت به فعالیت های مذهبی چیست؟
به نظر من بی رغبتی نیست کم رغبتی است. فطرت خدایی در نهاد همه ما وجود دارد اما نحوه فراهم کردن شرایط برای انجام فعالیت های مذهبی حائز اهمیت است. مساله اصلی به نظر من واقف نبودن دانشجویان ما به استعداد های درونی شان است. به نظر من بهترین راه یافتن علت کم رغبتی دانشجویان در این زمینه، برگزاری تریبون آزاد (در دانشکده ها و یا خوابگاه ها) و درخواست از خود دانشجویان برای بیان مسایل و مشکلاتشان در این زمینه است. بدین وسیله می توان با یافتن علل اصلی راهکار مناسب را ارائه داد.
4.چه توصیه ای به دانشجویان و دوستان خود دارید؟
اگر به دنبال شادی و انرژی بخشیدن به زندگیتان هستید، در کنار درس خواندن به عنوان مسئولیت اصلی در دوران دانشجویی، حتماً فعالیت های جانبی را قرار دهید. حال اگر این فعالیت سرشار از کلام خدا باشد مطمان باشید شادی و انرژی شما صد چندان خواهد بود.
5.چه درخواستی از مسئولین دانشگاه دارید؟
با دانشجویان همراه و همگام باشند، دنیای دانشجویان دنیایی بزرگ، جذاب، پرانرژی و زیباست. در کنار دانشجویان حضور پیدا کنند در دانشکده ها و در خوابگاه ها. خصوصاً مسئولین محترم فرهنگی و دانشجویی نقش بسیار مهمی در این زمینه می توانند داشته باشند. اختصاص بودجه برای مسایل فرهنگی در دانشگاه مطمئناً پیامدهای بسیار خوبی را به دنبال خواهد داشت. برگزاری اردوهای فرهنگی با عناوین مختلف (مذهبی، فرهنگی، هنری و...) و تشکیل کارگاه های مختلف در دل این اردوها می تواند اثر بخش باشد.
ارسال نظر