سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۳

برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع کیفیت مواد غذایی، بهداشت مواد غذایی و غذای خوابگاه

کرسی آزاد اندیشی ایرانشهر

به همت انجمن علمی همیاران سلامت دانشگاه کرسی آزاد اندیشی با موضوع کیفیت مواد غذایی، بهداشت مواد غذایی و غذای خوابگاه برگزار شد.

به گزارش مفدا ایرانشهر، به همت انجمن علمی همیاران سلامت، کرسی آزاد اندیشی با موضوع مواد غذایی، بهداشت مواد غذایی و غذای خوابگاه  روز دوشنبه در محل آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

در این نشست معاون فرهنگی دانشجوئی، مدیر فرهنگی دانشجوئی، کارشناس تغذیه، کارشناس بهداشت مواد غذائی و جمعی از کارکنان و دانشجویان حضور داشتند.

محوریت سخنان، کیفیت غذا، مشکلات غذا ، بهداشت غذای خوابگاه و منوی برنامه غذائی بود، که از طریق صحبت مستقیم، کلیپ ، استنداپ و بیان طنز گونه به گوش مسئولین حاضر در نشست رسید.

در ادامه فاطمه واعظی دبیر شورای صنفی گزارشی از عملکرد ماهانه اعضای شورای صنفی در خصوص افزایش کیفیت غذاها و حل مشکلات غذاهای خوابگاه ارائه کرد. ایرندگانی کارشناس بهداشت مواد غذائی دانشگاه نیز در خصوص روند تهیه مواد غذایی، حفظ بهداشت مواد غذایی در اشپزخانه دانشگاه، افزایش کیفیت مواد غذایی به ایراد سخنرانی پرداخت.

همچنین میترا ستوده کارشناس تغذیه دانشگاه در مورد صنعتی کردن آشپزخانه دانشگاه، و اهمیت تغذیه سالم سخنانی ایراد کرد.

در پایان پرسش و پاسخ هایی بین دانشجویان ومسئولین رد و بدل شد. 

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.