برگزاری دومین فستیوال تهیه دسر ژله ای در دانشگاه
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی، کارشناس مسئول فوق برنامه معاونت گفت: دومین فستیوال تهیه دسر ژله ای در میان استقبال گسترده دانشجویان در سالن ورزشی پردیس دانشگاه برگزار شد. خانم رحمانی اضافه کرد در این فستیوال ۹ گروه دانشجویی با تهیه دسر ژله با هم به رقابت پرداختند و گروه های برتر معرفی شدند. وی هدف از برگزاری این مسابقه را آشنایی دانشجویان با شیوه های صحیح تهیه دسر و ایجاد فرهنگ تغذیه سالم عنوان کرد.
ارسال نظر