به گزارش مفدا، هفتمین نشست شورای هماهنگی شعب دانشگاهی مفدا امروز یکشنبه ۲۰ آبان ماه سال جاری با حضور مهدی معماری مدیر مفدا وزارت بهداشت و جمعی از اعضای شورای هماهنگی شعب دانشگاهی مفدا در سالن اجتماعات معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار شد.
در ابتدای این نشست که با صحبتهای عادل فندرسکی دبیر شورای هماهنگی آغاز شد بر لزوم به روز رسانی پایگاههای خبری و نظارت دبیران مناطق دهگانه بر محتوای رسانهای شعب دانشگاهی مفدا تاکید شد.
در ادامه کمیسیونهای «فضای مجازی» و «دانشجویی» گزارشی را از فعالیتهای این کمیسیونها ارائه دادند و همچنین بر حمایت دبیران مناطق از فعالیت کمیسیونها و پیگیری مصوبات آن تاکید شد.
در بخش دیگری از این نشست مقرر شد که کمیسیون فضای مجازی استانداردهای لازم فعالیت در شبکههای اجتماعی و نرمافزاری پیامرسان را تدوین و در اختیار دیگر مدیران شعب دانشگاهی مفدا قرار دهند.
همچنین در ادامه این نشست مهدی معماری مدیر مفدا با اشاره به اینکه رمز موفقیت در هر حوزه مشخص کردن مسیر صحیح و استانداردحرکت رو به جلو است گفت: کمیسیونهای تخصصی مفدا با هدف بررسی دقیقتر فعالیتهای انجام شده در شعب دانشگاهی مفدا در حوزههای خبری، چندرسانهای، فضای مجازی و دانشجویی تشکیل شده است و استانداردهای لازم جهت فعالیتهای رسانهای مفدا باید توسط کمیسیونهای چهارگانه تدوین شود.
در ادامه شیوهنامه فاز اول رتبه بندی شعب دانشگاهی مفدا که در قالب فرمهای دهگانه تدوین شده و مربوط به خوداظهاری شعب دانشگاهی مفدا است به بحث و گفتگو گذاشته شد
.
معماری در این نشست با اشاره به اهمیت رتبه بندی شعب دانشگاهی مفدا گفت: یکی از اهداف اجرای طرح رتبهبندی مفداهای دانشگاهی این است که ارتقای سطح کمی و کیفی اخبار منتشر شده در پایگاههای اطلاع رسانی مفدا دانشگاههای علوم پزشکی مورد بررسی قرار گیرد و نقاط ضعف و قوت فعالیت شعب مشخص شود.
معماری با تاکید به حضور مؤثر و اثربخش مدیران مفدا در فضای مجازی گفت: مدیران ما باید در فعالیت در فضای مجازی پیشگام بوده و اخبار مهم و جذاب مورد نیاز و متناسب با علایق و سلایق نسل جوان را در آن منتشر کنند.
وی با گلایه از دانشگاههایی که فعالیت در فضای مجازی را مهم تلقی نمیکنند، گفت: عدم فعالیت در فضای مجازی که در واقع هم اکنون بسیار حقیقی شده است منجر به ایجاد فاصله عمیق میان مسؤولان با دانشجویان شده و فرصت ارتباط مؤثر با آنها از دست خواهد رفت.
وی هدف از تدوین شیوهنامه اجرایی فاز یک رتبه بندی را کمک به تسهیل خوداظهاری شعب دانشگاهی مفدا دانست و گفت: رتبهبندی در سه فاز انجام میشود که فاز اول آن خوداظهاری، فاز دوم ارزیابی منطقهای و فاز سوم ارزیابی کشوری است و در فاز یک شعب دانشگاهی به کمک این شیوهنامه اجرایی میتوانند دقیقتر کار خودارزیابی را انجام دهند.
همچنین در ادامه نشست نظامنامه آموزشی مهارتهای رسانهای مفدا مورد بررسی قرار گرفت و به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.
این شیوهنامه در ۴ سطح آموزشی تدوین شده است که در سطح یک آن برگزاری کلاسهای آموزشی برای خبرنگاران و عکاسان پیش بینی شده است و در این سطح دورههای آموزشی خبرنویسی، لید نویسی، شیوه نگار و تکنیکهای مصاحبه قرار دارد.
گفتنی است؛ هفتمین نشست شورای هماهنگی مفدا در حالی به کار خود پایان داد که مقرر شد فاز اول و اجرایی رتبهبندی شعب دانشگاهی مفدا از اول آذرماه کار خود را آغاز کند.
ارسال نظر