به گزارش مفدا شهید بهشتی، این نشست با حضور دکتر کدخدازاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر ناصری مدیر تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه، جمعی از اساتید و دانشجویان برتر قرآنی، دوشنبه یکم مرداد ماه در تالار شهید بهشتی برگزار شد.
در این نشست معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تصریح کرد: طبق فرموده شهید بهشتی قرآن یک راهنمای عملی در زندگی است که باید به شیوه صحیح و مطلوب از آن بهره برد.
وی افزود: به منظور غنی نمودن فرهنگ قرآنی در جامعه باید تلاش و تمرکز بیشتری صورت پذیرد.
دکتر کدخدازاده در همین راستا ادامه داد: با فعالتر کردن کانون قرآن و عترت، شروع به کار انجمن علمی قرآن و عترت و ایجاد سامانهای مجزا برای شخصیتهای قرآنی میتوانیم شاهد پیشبرد اهداف قرآنی در دانشگاه باشیم چرا که یکی از اهداف معاونت دانشجویی و فرهنگی یافتن و پرورش دادن نیروی انسانی فرهیخته در تمامی زمینه ها از جمله قرآن و عترت است
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به مهجور ماندن قرآن و عترت، اظهار کرد: معجزه حضرت رسول اکرم(ص) کتاب و کتابخوانی بود که امروزه در جامعه ما با این مهم نیز توجه کمتری صورت میپذیرد که امیدوارم بتوانیم به این امر نیز توجه ویژه تری داشته باشیم.
وی در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: امیدوارم با تشکیل هر چه بیشتر این قبیل جلسات و همکاری شما بزرگواران شاهد تعالی فرهنگ قرآنی در دانشگاه باشیم.
در بخش دیگری از این نشست دکتر ناصری مدیر فرهنگی علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به جایگاه والای قرآن در تمامی ابعاد، بیان کرد: تمام تلاش مجموعه مدیریت تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه بر این اصل استوار است که کلیه فعالیتهایی که در راستای قرآن و عترت انجام می شود، شایسته نام بلند آوازه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی باشد.
وی گفت: به منظور هر چه بهتر پیش بردن فعالیتهای قرآنی لازم است که یک بازنگری در ساختار و عملکرد فعالیتهای حوزه قرآن و عترت دانشگاه صورت پذیرد.
مدیر تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه اظهار داشت: محافل انس با قرآن باید پررنگ تر و به صورت جدی تری صورت پذیرد و این جلسه با هدف پذیرا بودن دیدگاه ها و نقطه نظرات شما بزرگواران تشکیل شده است تا بتوانیم با یاری و همفکری شما عزیزان در جهت تعالی امور قرآنی گام برداریم.
در ادامه این جلسه دکتر سیم فروش از چهرههای ماندگار کشوری، عضو هیأت علمی دانشگاه و رئیس فرهنگستان قرآن و عترت جامعه علوم پزشکی اذعان داشت: فرهنگ ما از قرآن و عترت نشأت میگیرد و به همین علت آن گونه که شایسته است باید به آن تأسی نمود.
وی در همین راستا افزود: برای ترویج قرآن باید مرحله به مرحله گام برداشت تا دانشگاه بزرگ علوم پزشکی شهید بهشتی از نظر معرفتی، قرآنی و عترتی نیز سرآمد باشد.
رئیس فرهنگستان قرآن و عترت جامعه علوم پزشکی تصریح کرد: کلید قرآن، خواندن آن است پس جا دارد که از چهره های برتر قرآنی و همچنین برنامه های قرآنی بیش از پیش استفاده شود.
همچنین حجت الاسلام و المسلمین نقویان عضو هیأت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه در این نشست خاطرنشان ساخت: قرآن یک فرهنگ و یک آهنگ دارد که همه ما با آهنگ آن آشنا هستیم اما با فرهنگ آن که اصل اولیه قرآن است کمی غریبه هستیم.
وی در همین راستا تأکید کرد: انشاءا... با برگزاری این قبیل جلسات و همچنین برنامهریزی های منظم بتوانیم این فرهنگ را در تمامی سطوح دانشگاه نظاره گر باشیم.
در ادامه این نشست دکتر رضیعی عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و همچنین از قاریان بینالمللی، ضمن تأکید بر نهادینه کردن فرهنگ قرآنی، از برگزاری چنین جلسهای تقدیر کرده و گفت: جوانان امروز آن گونه که باید، با قرآن مأنوس نیستند و این مسأله نیاز دارد که پژوهشهایی با موضوع قرآن و عترت در سطح دانشگاه صورت بگیرد تا شاهد میل و رغبت بیشتر جوانان به این مسأله باشیم.
همچنین در ادامه این جلسه دکتر کرمی از دیگر اعضای هیأت علمی دانشگاه و از قاریان برجسته بینالمللی، بر لزوم رفتار و کردار قرآنی در دانشگاه تأکید کرده و اذعان داشت: جایگاه قرآن بسیار رفیعتر از آن است که تنها در مراسم سوگواری از آن استفاده شود؛ بلکه باید در زمان شادی نیز به قرآن تأسی جست.
تبیین مجدد ساختار قرآن، تشکیل کارگروههای قرآنی، فعالتر شدن دانشجویان در امور قرآنی، نهادینه شدن پیامهای قرآنی در فضای مجازی، توانمندسازی اساتید قرآنی، وجود اتاق فکر، همکاری با دیگر مراکز قرآنی، دید پژوهشی به قرآن، کیفی انتخاب نمودن افراد در حوزه قرآنی، وجود روحیه قرآنی در مسئولین دانشگاه و... از دیگر مواردی بود که از سوی اساتید و دانشجویان برجسته قرآنی دانشگاه در این جلسه به آن پرداخته شد.
شایان ذکر است؛ در خاتمه این نشست، مقرر شد مجموعه جلسات هم اندیشی در حوزه قرآن و عترت، در آینده نیز ادامه یابد.
ارسال نظر