مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: بر اساس طرح اعتبارسنجی که نسبت به وضعیت آشپزخانه و سلف سرویس دانشگاههای علوم پزشکی انجام گرفته است، این دانشگاه در رتبه دهم قرار گرفته است.
"صباح واله" در گفت وگو با خبرنگار مفدا با اشاره به رضایتمندی مطلوب دانشجویان نسبت به وضعیت تغذیه این دانشگاه گفت: در نظرسنجیهایی که از دانشجویان در خصوص میزان رضایتمندی وضعیت تغذیه گرفته شده است، خوشبختانه اکثریت دانشجویان رضایت مطلوبی از نحوه کیفیت و توزیع غذا داشتند و خوشبختانه هیچ اعتراضی نسبت به این قضیه نداشتهاند.
وی گفت: ما سعی کردیم در دانشگاه علوم پزشکی دزفول در حوزه تغذیه، بر اساس الگوی سالم غذایی که وزارت بهداشت به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ کردهاست، حرکت کنیم و تمامی این الگوهای غذایی را در دانشگاه رعایتکردهایم.
واله با اشاره به دو منویی بودن شام و تک منویی بودن نهار در این دانشگاه اظهار کرد: صبحانه دانشجویان در این دانشگاه به صورت سه پک جداگانه در نظرگرفته شده است، که دانشجویان میتوانند در تعیین صبحانه، حق انتخاب داشته باشند.
مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به اینکه سیستم رزرو غذای دانشجویان در این دانشگاه به صورت آنلاین و از طریق اتوماسیون صورت میگیرد، گفت: ما روزانه ۶۵۰ پرس نهار، ۴۵۰ پرس شام و ۲۰۰ پک صبحانه برای دانشجویان این دانشگاه در نظر گرفتهایم.
واله در خصوص وضعیت صنعتیسازی سلف سرویس این دانشگاه گفت: بیش از ۸۰ درصد صنعتیسازی در دانشگاه علوم پزشکی دزفول محقق شده است و مراحل طبخ غذای دانشجویان با دستگاههای مکانیزه و دیگهای بخارپز و کبابزنهای مکانیزه صورت میگیرد که تلاش داریم در سال آینده، بیست درصد مابقی صنعتیسازی را محقق کنیم تا کاملا طبخ غذا در این دانشگاه صنعتی شود.
مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در خصوص وضعیت خوابگاههای این دانشگاه گفت: خوشبختانه با وجود ۴ خوابگاه در این دانشگاه، هیچ دانشجویی متقاضی خوابگاه نداریم و همه دانشجویان نیازمند به خوابگاه را اسکان دادهایم.
وی با بیان اینکه ظرفیت خوابگاههای این دانشگاه ۵۵۰ نفر است، گفت: تعداد کل دانشجویان ما حدود ۹۴۰ نفر ه ستند که تقریبا نیمی از آنها خوابگاهی هستند و خوشبختانه به همه نیازهای دانشجویان در زمینه اسکان پاسخ دادهایم.
واله با بیان اینکه تمامی خوابگاههای دانشجویی ما در سطح شهرقرار دارند و در خارج از شهر هیچ خوابگاهی نیست، اظهار داشت: ۵ دستگاه اتوبوس تمام وقت در طول روز کار سرویسدهی دانشجویان از خوابگاه تا دانشگاه و بالعکس را انجام میدهند و مشکلی به لحاظ ایاب و ذهاب نداریم.
مدیردانشجویی دانشگاه علوم پزشکی دزفول به مشارکت دانشجویان در بحث مشاوره سلامت اشاره کرد و گفت: ۲۵ دانشجوی ما در قالب همتایاران سلامت با دفاتر مشاوره دانشگاهها و خوابگاههای ما همکاری خوبی داشتهاند و خوشبختانه با کمک همتایاران سلامت توانستیم ۲۰۰ پرونده مشاوره دانشجویان را به مراکز مشاوره دانشگاه ارجاع دهیم.
وی گفت: ما طبق استانداردهای لازم، به ازای هر ۳۵۰ دانشجو یک مشاوره در سطح دانشگاه یا خوابگاه داریم که بر این اساس سه مشاوره در دانشگاه فعالیتهای مشاورهای خود را نسبت به دانشجویان انجام میدهند.
ارسال نظر