یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۱

کاهش مرگ های قلبی عروقی با ویتامین D

کاهش مرگ های قلبی عروقی با ویتامین D

بر طبق اخرین تحقیقات انجام شده توسط جمعی از پژوهشکران دپارتمان پزشکی بالینی دانشگاه Bergen کشور نروژ به رهبری پروفسور jutta dierkes انجام شد؛پژوهشگران دریافتند که می توان ریسک مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی را،با حفظ سطح نرمال ویتامین D تا یک سوم کاهش داد.

بیماری های قلبی عروقی یا Cardiovascular disease (CVD) مجموعه ای از اختلالات بالینی است که شامل بیماری های قلبی،حملات قلبی،نارسایی های قلبی و سکته های قلبی می شود.امروزه مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی شایع ترین علت مرگ و میر در کشور های توسعه یافته است.پژوهش های پیشین نشان می دهند که سطوح پایین ویتامین D فعال با ریسک بالای سکته قلبی،نارسایی های قلبی،حملات قلبی و مرگ های قلبی عروقی همراه است.


پروفسور Dierkes،رهبر این طرح تحقیقاتی توصیه می کند که از آنجایی که مقادیر نرمال ویتامین D،ریسک مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی را تا یک سوم کاهش می دهد؛ما باید در همه افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی سطح دقیق  ویتامین D فعال را در طول زمان اندازه گیری کنیم.


در صورتی که سطح ویتامین D فعال در این بیماران به زیر سطح نرمال کاهش یابد،فرد باید از منابع تکمیلی این ویتامین استفاده کند.هرچند که منبع اصلی تامین ویتامین D نور خورشید است ،اما ما می توانیم از منابع غذایی مملو از ویتامین D همچون ماهی قزل آلا،ماهی تن و سایر مکمل های غذایی استفاده کنیم.

 این یافته ها اخیرا در ژورنال "The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism " منتشر شد.

سرویس سلامت مفدا کردستان

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.