اداره تغذیه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
رئیس اداره تغذیه: نیکو افتخاری
اداره تغذیه از واحدهای زیرمجموعه مدیریت امور دانشجویی و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه می باشد که توسط تعداد ۳ نفر کارشناس تغذیه و ۲ نفر ناظرین طبخ وتوزیع غذا در آشپزخانه ها اداره می گردد.
خلاصه ای از خدمات اداره تغذیه به شرح زیر می باشد:
- طبخ و توزیع غذا در آشپزخانه ها و سلف سرویس های وابسته به دانشکده ها
- نظارت بر کلیه مراحل تهیه مواد اولیه و آماده سازی پخت غذا
- بررسی و ارائه گزارش از نحوه عملکرد واحدهای زیرمجموعه اداره تغذیه
- ازریابی و مکاتبه برای رفع مشکلات نواقص و نیازهای واحد
- توزیع جیره خشک (صبحانه) بین دانشجویان ساکن در خوابگاه ها
- نظرسنجی های دوره ای از دانشجویان
- برپایی جلسات با اعضای شورای صنفی دانشجویی به ویژه با نمایندگان شورای صنفی در امور تغذیه
ارسال نظر