دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۱

آموزش بهداشت فردی و طریقه صحیح نگهداری مواد غذایی ویژه کارکنان سلف سرویس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان انجام شد

تغذیه

دوره آموزشی بهداشت فردی و طریقه صحیح نگهداری مواد غذایی جهت پرسنل آشپزخانه و سلف سرویس دانشجویی باهماهنگی معاونت بهداشتی در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برگزار شد.

به گزارش مفداهرمزگان ، نصرت امیرزاده، رییس اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از برگزاری دوره آموزشی بهداشت فردی و طریقه صحیح نگهداری موادغذایی جهت پرسنل آشپزخانه و سلف سرویس دانشجویی خبر داد و گفت :
با توجه به اهمیت رعایت اصول بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی در مرکز طبخ و توزیع  غذای دانشجویان و با هماهنگی انجام شده با حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه، این دوره  آموزشی در محل سلف سرویس مرکزی دانشگاه توسط کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی جهت تمامی پرسنل آشپزخانه اعم از سرآشپز، کارگران و انباردار برگزار شد. در این دوره آموزشی که توسط مهندس مهدی نمازی از کارشناسان واحدسلامت محیط معاونت بهداشتی انجام شد، اصول کلی بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی را طبق اخرین دستور العمل وزارتخانه به مدت دو ساعت تشریح شد.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.