به گزارش مفدا، منابع آزمون رشته دعاخوانی بخش معارفی سی و سومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور از سوی دبیرخانه شورای هماهنگی فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاهها مشخص و اعلام شد.
منابع آزمون رشته دعاخوانی در مرحله دانشگاهی اعلام شد . منابع آزمون این رشته در مراحل کشوری و جشنواره ملی نیز به تفکیک از سوی شورای هماهنگی فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاهها اعلام خواهد شد.
بنا بر این گزارش، منابع آزمون مرحله دانشگاهی رشته دعاخوانی شامل کتاب مناجات التائبین، مناجات الشاکین و مناجات المریدین از مجموعه مناجات خمسه عشر ( مفاتیح الجنان مرحوم حاج شیخ عباس قمی) است که از سوی شورای هماهنگی فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاهها اعلام شد.
همچنین منابع آزمون مرحله کشوری و ملی رشته دعاخوانی سی و سومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان از سوی دبیرخانه شورای هماهنگی فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاهها متعاقبا اعلام میشود.
ضمن اینکه منابع آزمون مرحله منطقهای بخش دعاخوانی سی و سومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان شامل متن دعای ندبه است.
در سی و سومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور که مرحله نهایی آن به میزبانی وزارت علوم سال آینده برگزار میشود، متسابقین در ۳۵ رشته در قالب ۶ بخش رقابتهای خود را انجام خواهند داد.
مراحل دانشگاهی سی و سومین دوره جشنواره ملی قرآن وعترت دانشگاهیان سراسر کشور بنا به تصمیمات داخلی دستگاههای ۸ گانه عضو شورای هماهنگی فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاهها، از آذر تا اسفند ماه جاری برنامه ریزی شده که طبق جدول زمان بندی وهماهنگی در اختیار دبیرخانه این شورا قرار گرفته است.
همچنین مرحله نهایی و اختتامیه سی و سومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان سراسر کشور که به میزبانی وزارت علوم برگزار خواهد شد، آبان ماه سال آینده در هفته قرآنی دانشگاهها برنامهریزی شده است که زمان بندی دقیق این برنامهها متعاقبا اعلام خواهد شد.
رشته مطالعاتی سبک زندگی اسلامی- ایرانی از جمله رشتههایی است که امسال در جشنواره سی و سوم بعنوان رشته جدید به جشنواره اضافه شده است. همچنین در بخش فناوری اطلاعات تولید اپلیکشین و رباتهای قرآنی در فضاهای مجزای از جمله رشتههای اضافه شده است.
در بخش آوایی، نیز برای جشنواره سی و سوم تغییر عنوان و رشته را تحت عنوان رشته تواشیح و همخوانی قرآن کریم داریم.
همچنین عنوان رشته تواشیح به تواشیح و همخوانی تغییر یافته است. ضمن این که رشته داستاننویسی به سه رشته داستان نویسی، نمایشنامهنویسی و فیلمنامهنویسی تغییر پیدا کرده است. بخشها نیز همچون گذشته بخش معارفی، آوایی، پژوهشی، هنری، فناوری و ادبی خواهد بود
ارسال نظر