یکشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۰

جشنواره غذای فرهنگ اقوام  سیمرغ

جشنواره غذای سیمرغ

برگزاری جشنواره غذاهای محلی با شرکت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد  در محل سالن غذاخوری پردیس

به گزارش مفدا مشهد، اداره امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه با  همکاری کانون فرهنگ شناسی سیمرغ درروز جمعه  مورخ 17/09/1396  اقدام به برگزاری جشنواره غذاهای محلی با شرکت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد  در محل سالن غذاخوری پردیس نمودند.

این جشنواره که  با حضور قابل توجه دانشجویان در 7 گروه  از استان های مختلف از جمله گیلان مازندران کرمان کردستان لرستان  گلستان اصفهان و خراسان برگزار گردید، دانشجویان  هر استان با پخت انواع غذاهای محلی خود و با استفاده از مواد اولیه مربوط به همان استان با توجه به امکانات خوابگاهی ، اقدام به پخت انواع متنوع از نان های محلی و غذاها با تزئینات قابل توجه  نموده بودند که کاری بس ارزشمند میباشد.

داوری جشنواره غذا  توسط سرپرست محترم اداره تغذیه و کارشناس تغذیه اداره تغذیه معاونت دانشجویی فرهنگی با همکاری اعضای برگزار کننده جشنواره سیمرغ انجام گرفت .

پس از بررسی های انجام شده نفرات برتر این جشنواره با در نظر گرفتن طعم و  تنوع غذا، نحوه پخت، مواد مورد استفاده و نحوه ارائه دستورات پخت ، تزیین و چیدمان غذا و ...نفرات برتر بدین شرح اعلام شد :

منتخب اول: گروه گیلماز (  استان های گیلان و مازندران )

منتخب دوم:  استان لرستان

منتخب سوم: استان کرمان و کردستان

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.