اعظم غفوری در حاشیه داوری این مسابقات در گفت وگو با خبرنگار مفدا با بیان این مطلب افزود: امسال در دومین المپیاد ورزشهای همگانی مجازی وزارت بهداشت بیش از ۸۰۰ دانشجوی دختر در مسابقات طناب زنی حضور پیدا کردند و این افزایش مشارکت نشانگر آن است که به سمت همگانی شدن ورزش در رشته های مختلف می رویم. بدون شک با برنامه ریزی اصولی و پایه ای می توان این رشته های ورزشی را در میان دانشجویان علوم پزشکی ترویج داد تا نشاط، پویایی و شادابی در میان آنها افزایش یابد.
وی در خصوص سطح فنی و داوری مسابقات رشته طناب زنی گفت: خوشبختانه به لحاظ سطح فنی مشکلی به لحاظ داوری وجود ندارد و تمامی داوران معرفی شده برای قضاوت در این مسابقات از فدراسیون همگانی و کمیته طناب زنی هستند و جای خوشحالی است که همکاریهای لازم با ما انجام شده است. پیش بینی می شود که در دوره های آتی، مشارکت و استقبال دانشجویان از این رشته ورزشی بیشتر شود اما به نظر می رسد برگزاری کلاسها و کارگاههای آموزشی و آشنایی بیشتر دانشجویان با قوانین و مقررات این رشته و تکنیکهای مختلف، می تواند شور و علاقه دانشجویان را به این رشته ورزشی بیشتر کند.
مسوول فنی رشته طناب زنی دختران المپیاد ورزشهای همگانی دانشجویان وزارت بهداشت گفت: مسابقات طناب زنی در این دوره از المپیاد در ماده سرعتی درحال برگزاری است و ورزشکاران در مدت زمان مشخص باید حرکات ورزشی خود را انجام دهند و در نهایت رنکینگها و نفرات برتر مشخص میشوند.
غفوری خاطرنشان کرد: خوشبختانه درصد بروز خطای فنی از سوی ورزشکاران در این مسابقات کم بود و در کل سطح فنی مسابقات رضایت بخش بوده است به دلیل اینکه اکثر ورزشکاران به خوبی تکنکیهای لازم را پیاده می کنند و آیتمها به خوبی از سوی آنها رعایت می شود و ورشکاران نهایت تلاش خود را برای بهبود رکوردهای خود می کنند.
وی گفت: در دوره گذشته ما حدود ۲۰۰ شرکت کننده در مسابقات طناب زنی در بخش دختران در دو ماده نمایشی و سرعتی داشتیم. اما امسال این مسابقات در یک ماده ( سرعتی) درحال برگزاری است و داوریها به صورت آفلاین و در نهایت دقت انجام خواهد شد و این افزایش ۴ برابری دانشجویان دختر در این مسابقات را باید به فال نیک گرفت.
مسوول فنی رشته طناب زنی بخش دختران گفت: طناب زنی یک رشته ورزشی ساده و مفرح است که مولفه های سرعت و دقت در آن از اهمیت خاصی برخوردار است و به لحاظ سلامتی این ورزش مهیج برای همه سنین مناسب است و باعث بهبود عملکرد دستگاه تنفسی و قلب و عروقی می شود. این ورزش فضا و مکان زیادی نمی طلبد و به ابزار خاص پیشرفته نیازی ندارد و تنها با یک طناب و در یک فضای دومتری می توان این ورزش مفرح را در هر زمان ومکانی انجام داد و روزانه سه دقیقه طناب زنی باعث می شود سلامت دستگاه قلبی و عروقی تضمین شود.
وی با تاکید براینکه باید برگزاری این مسابقات و همایشها به صورت مجازی در کنار مسابقات حضوری نیز تداوم داشته باشد، خاطرنشان کرد: باید با برنامه ریزیهای مناسب، امکان برگزاری این همایشها به صورت مجازی حتی در دوران پساکرونا را فراهم کرد و توسعه این ورزش در میان دانشجویان می تواند سبب پویایی، نشاط و تحرکت آنها شود. خوشبختانه همکاری و مشارکت اداره ورزشهای همگانی وزارت بهداشت در برگزاری این مسابقات ستودنی بود و رشد مشارکت دانشجویان در این المپیادها، بیانگر آن است که مسوولان مربوطه به اهداف خود نزدیک شده اند.
غفوری بر لزوم برگزاری کلاسهای آموزشی و آشنایی دانشجویان با تکنیکها، قوانین و مقررات فنی این رشته تاکید کرد و گفت: با برنامه ریزی های انجام شده در کیمته آموزشی، فیلمهای آموزشی طناب زنی در سطح دانشگاهها در حال توزیع است تا دانشجویان بیش از پیش با قوانین و مقررات و تکنیکهای این ورزش آشنا شوند و سطح فنی مسابقات در سالهای آینده بیش از پیش شود.
او اظهار کرد: خوشبختانه رکوردهایی که از سوی دانشجویان علوم پزشکی در این مسابقات برجای می ماند، در حد کشوری و قابل قبول است و این نشان می دهد که دانشجویان با تمرینات زیرنظر مربیان، به سطح فنی و آمادگی خوب دست یافته اند و حتی خیلی از این دانشجویان را می توان برای حضور در مسابقات در سطح ملی و فراتر دعوت کنیم.
امسال در دومین همایش مجازی ورزشهای همگانی وزارت بهداشت در رشته طناب زنی در مجموع براساس آمار، ۱۱۰۸ شرکت کننده از دانشگاههای علوم پزشکی مشارکت داشتند و فیلم های مسابقات خود را جهت داوری به اداره ورزشهای همگانی وزارت بهداشت ارسال کردند که از این تعداد ۳۱۱ نفر دانشجوی پسر و مابقی دختر هستند.
داوری رشته طناب زنی در بخش دختران که در سالن شهید احمدی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درحال برگزاری است را اعظم غفوری، سمیه سهرابی، فاطمه غریبی، محبوبه قاسمی و فاطمه خزائلی برعهده دارند و داوری بخش پسران را حسن خدادادی سرپرست فنی، علی بسطامی، علی منصوری و سعید رضایی عهده دار هستند.
ارسال نظر