به گزارش مفدا همدان و به نقل از وب دا، دکتر محمد مهدی مجذوبی در ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا افزود: یکی از علائم ابتلا به ویروس اُمیکرون سرماخوردگی است که منجر به بستری افراد نمی شود و بنابراین باید بیش از پیش حواسمان به این موضوع باشد.
وی با بیان اینکه تاکنون در سه مرحله بیش از ۲ میلیون و ۷۱۲ هزار دُز واکسن کرونا در این استان تزریق شده است گفت: از این میزان یک میلیون و ۳۱۸ هزار دُز مربوط به مرحله اول، یک میلیون و ۱۲۸ هزار دُز مربوط به مرحله دوم و ۲۳۰ هزار و ۸۰۰ دُز مربوط به مرحله سوم یا «دُز یادآور» است.
وی ادامه داد: ۵۱ مرکز واکسیناسیون به همراه ۱۵ مرکز تجمیعی و یک واحد سیار کار تزریق واکسن را در این استان عهده دارند هستند و هم اینک ۲۵۰ هزار دُز واکسن ذخیره در این استان وجود دارد.
وی افزود: مجموع بیماران بستری مثبت به ۳۱ هزار و ۱۷۶ و بیماران سرپایی مثبت به ۱۰۰ هزار و ۱۷۲ نفر در این استان رسیده است و شیوع ویروس کرونا موجب جان باختن سه هزار و ۱۶۵ نفر در این مدت زمان شده است.
ارسال نظر