دوشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۸

دستور العمل‌های بهداشتی استفاده‌ی دانشجویان از سلف سرویس اعلام شد

دستور العمل‌های بهداشتی استفاده‌ی دانشجویان از سلف سرویس

دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی برای بازگشایی سلف سرویس‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اعلام شد.

به گزارش مفدابهشتی- مصوبات این دستورالعمل به شرح زیر است:

-        براساس طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا مصوب آبان ماه 1400 در صورت بازگشایی سلف ‌سرویس‌ها، تمامی مراجعه‌کنندگان به سلف‌سرویس‌ها می‌بایست حداقل دو دُز واکسن را دریافت کرده باشند. داشتن کارت واکسن الزامی‌ست.

-        برای استفاده از سلف‌سرویس، الزاماً فاصله‌گذاری حداقل دو متر از هر طرف به منظور صرف غذا برای مراجعه‌کنندگان الزامی ‌ست.

-        با توجه به لزوم جلوگیری از ازدحام در سلف‌سرویس‌ها ضروری‌ست ورود افراد به داخل سلف‌سرویس‌ها در بدو ورود کنترل گردد.

-        فعالیت سلف‌سرویس منوط به وضعیت شیوع کرونا با رنگ‌بندی اعلامی از ستاد ملی مدیریت بیماری کووید-19 خواهد بود.

هم‌چنین دستورالعمل‌های بهداشتی کارکنان شاغل در آشپزخانه‌ها هم به شرح زیر است:

-        تمام شاغلان در رستوران و آشپرخانه می‌بایست دو دُز واکسن کرونا را دریافت کرده باشند.

-        همه‌ی پرسنل در امر غذا می‌بایست کارت بهداشت صحت و سلامت را دریافت کرده باشند.

-        سرو نمک، فلفل، سماق، شکر و آب آشامیدنی(در صورت مصرف) در بسته‌بندی‌های یک‌بار مصرف انجام گردد.

-        عرضه‌ی مواد غذایی به‌ویژه مواد غذایی فاقد بسته‌بندی یا بدون پوشش بهداشتی مناسب ممنوع است.

-        توزیع مواد غذایی برابر با ضوابط بهداشتی صورت گرفته و متصدیان توزیع دارای وسایل حفاظت فردی از جمله ماسک و دست‌کش یک‌بار مصرف لاتکس باشند.

-        تمام کارکنان مراکز موظف‌اند در محل کار از ماسک استفاده کنند و فقط زمان خوردن و آشامیدن به شرط رعایت فاصله فیزیکی، استفاده نکردن از ماسک بلامانع است.

-        مدیران، متصدیان و مسؤولان موظف‌اند به شیوه‌ی درست از ماسک استفاده کنند؛ به گونه‌ای که بینی و دهان کاملا پوشیده شود.

-        محلول  ضدعفونی‌کننده‌ی دست با پایه‌ی الکلی (60درصد) می‌بایست در نقاط در دسترس برای کارکنان و دانشجویان در سلف سرویس قرار گیرد.

برای اطلاعات بیش‌تر فایل‌های زیر را دانلود بفرمایید:

پروتکل بهداشتی مبارزه با بیماری کووید-19 (کرونا ویروس) در دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی و تحقیقاتی

پروتکل بهداشتی مبارزه با بیماری کووید-19 (کرونا ویروس) فاصله‌گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در مراکز تهیه و توزیع و عرضه‌ی مواد غذایی

انتهای پیام

کدخبرنگار 110111

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.