سه‌شنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۳

با هدف رفع مشکلات تغذیه؛

برگزاری جلسه بررسی مشکلات کیفیت و کمیت غذای دانشجویان

مفدا بهبهان

جلسه بررسی مشکلات تغذیه دانشجویان با هدف رفع مشکلات تغذیه ای و ارتقاء سطح کیفی خدمات تغذیه ای دانشجویان با حضور معاون آموزش، تحقیقات ودانشجویی فرهنگی برگزار گردید.

به گزارش مفدا بهبهان؛ جلسه کمیته تغذیه با حضور دکتر صباغان معاون آموزش ،تحقیقات و دانشجویی فرهنگی ،مهندس شهبازی مقدم مدیریت فرهنگی دانشجویی، خانم کوچکی مسئول امور دانشجویی ،خانم خواجه زاده کارشناس تغذیه بیمارستان شهید زاده و آشپزخانه ، آقای جماشیان نماینده اداره پشتیبانی ،آقای کیانی مسئول اتوماسیون تغذیه و اعضای شورای صنفی خوابگاه خواهران وبرادران در دفتر معاونت آموزش دوشنبه مورخ ۱۴۰۰/۴/۲۸ برگزار گردید.

در ابتدای جلسه مهندس شهبازی مقدم ضمن عرض خیر مقدم در خصوص مشکلات کمیت وکیفیت غذا توضیحاتی ارائه دادند و اعضای شورای صنفی نظرات خود را بیان کردند.

سپس دکتر صباغان ؛خانم خواجه زاده ،آقای جماشیان و آقای کیانی در خصوص نحوه ارائه خدمات غذایی به دانشجویان گزارشی ارائه دادند.

 اعضای شورای صنفی برخی از مشکلات تغذیه ای خود را به شرح زیر بیان نمودند:

۱-پایین بودن کیفیت وکمیت برخی از وعده های غذایی

۲- دیر توزیع کردن وعده غذایی نهار 

۳- استفاده از مارک های بی کیفیت اقلام صبحانه ونوشیدنی در کنار غذا 

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.