چهارشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۵

بررسی دستاوردهای دانشکده صنایع غذایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در استان کرمانشاه

نشست

در نشستی صمیمی که با حضور اساتید و نمایندگان دانشجویان رشته علوم صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد، دستاوردهای این دانشکده پس از پیروزی انقلاب در حوزه های مختلف بررسی گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مفدا کرمانشاه، در راستای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و در ادامه برگزاری سری نشست های هم اندیشی معرفی دستاوردهای حوزه های مختلف علم پزشکی در استان، در جلسه ای که با حضور اساتید و اعضای هیات علمی دانشکده تغذیه و در چهارمین روز از خرداد ماه ۱۴۰۰ برگزار شد، پیشرفت های به دست آمده در این زمینه بررسی گردید.

پروفسور احسان صادقی، رییس دانشکده تغذیه و علوم صنایع غذایی در ابتدای این برنامه از جایگاه این دانشکده در تولید علم در کشور خبر داد و اظهار داشت: دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از اسفندماه ۱۳۹۶ تاسیس گردید و با داشتن اساتید توانمند در عرصه ­های مختلف آموزشی و پژوهشی خدمات خود را در سطح استان و کشور به انجام رسانده و ضمن تربیت دانشجویان توانمند در عرصه های گوناگون در جهت تأمین نیروهای توانمند گام های موثری برای مردم این استان برداشته است.

وی در ادامه افزود: خوشبختانه هم اکنون این دانشکده، با داشتن اساتید و اعضای هیئت علمی توانمند و دارا بودن مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رتبه اول را در تولید علم داراست و از دانشکده های پیشرو و دارای الگوهای ویژه آموزشی می باشد.

رییس این دانشکده دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه تصریح کرد: مجهز بودن دانشکده به آزمایشگاه های آموزشی و تحقیقاتی بستری را به فراهم کرده تا فارغ التحصیلان و دانشجویان توانمندی در حوزه های مختلف از این دانشگاه فارغ التحصیل و در حوزه های مختلف با تولید علم به ثروت و بدون وابستگی، با دیدگاهی سلامت محور، برای ارتقای سلامت در جامعه به فعالیت بپردازند.

در ادامه این برنامه اساتید و اعضای محترم هیات علمی به بیان دستاوردها، اختراعات و پیشرفت های به دست آمده در دانشکده تغذیه در استان پرداختند و آن را مرهون تلاش ها، مجاهدت‌ها و حضور جامعه نخبگانی فعال و پویا دانستند./ انتهای پیام

کد خبرنگار؛ ۰۵۱۰۱۰۱ 

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.