چهارشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۸

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی منصوب شد

انتضاب رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

با حکمی از رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید امیر محمد مرتضویان به سمت رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه منصوب شد.

به گزارش مفدابهشتی به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی- حکم انتصاب دکتر مرتضویان از دکتر علیرضا زالی به شرح زیر است:

 

 

"برادر گرامی جناب آقای دکتر سید امیر محمد مرتضویان

 

سرپرست محترم انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و سرپرست محترم دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه

 

سلام علیکم

 

پیرو ابلاغ سرپرستی شماره ۱۰۰/۹۲۷۲ به تاریخ ۱۳۹۹/۹/۱۲  و با توجه به مصوبات جلسه به تاریخ ۱۴۰۰/۱/۲۱ شورای عالی انستیتو و به موجب این حکم به مدت چهار سال به سمت "رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه" منصوب می‌شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام نمایید.

 

موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی عصر (عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقای جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه از درگاه خداوند منان مسألت می‌نمایم.

 

دکتر علیرضا زالی

رییس دانشگاه"

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر مرتضویان دانش‌آموخته دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی، گرایش تکنولوژی مواد غذایی از دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی با مرتبه‌ی استادی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی‌ست.

 

سوابق اجرایی و علمی:

 - دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی با گرایش تکنولوژی مواد غذایی.

 - عضو شورای مشورتی غذا در سازمان غذا و دارو

 - عضو شورای حمایت از فناوری و شرکت ­های دانش­ بنیان در سازمان غذا و دارو

 - معاون آموزشی دانشکده‌ و انستیتوی تغذیه و صنایع غذایی کشور

 - مدیر کمیته‌ی تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم ­پزشکی شهید بهشتی

 - عضو شورای آموزشی دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی

 - عضوشورای سیاست‌گذاری کمیته‌ی تحقیقات دانشجویی کشوری در وزارت بهداشت

 - مشاور علمی سازمان غذا و دارو در حوزه‌ی لبنیات و مواد غذایی فراسودمند

 - مشاور علمی دفتر بهبود تغذیه‌ی جامعه در صنعت غذا

 - نماینده‌ی ریاست سازمان ملی استاندارد ایران در کمیته‌های ملی غذایی و میکروب‌شناسی (۱۳۸۷- ...).

 - عضو هیأت تخصصی بُورد صنایع غذایی در وزارت بهداشت (۱۳۹۲- ...).

 - عضو شورای پژوهشی انستیتوی تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی (۱۳۹۲- ...).

 - عضو کمیته‌ی فنی و قانونی صدور پروانه‌های بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

 -عضو کمیته‌ی نظارت بر نشریات دانشجویی دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی (۱۳۹۶- ...).

 - عضو شورای راهبردی نهاد رهبری در دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی

 - عضو هیأت‌مدیره‌ی انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند

 - عضو کمیته‌ی فنی انجمن فرآورده­ های لبنی.

 - عضو هیأت تحریریه شش مجله‌ی خارجی و داخلی و سردبیر میهمان مجله «Current Opinion in Food Science»(ISI)

 

برخی از افتخارات:

 - عضو سطح ۱ بنیاد ملی نخبگان و برنده‌ی جایزه‌ی پژوهشی سطح ۱ این بنیاد.

 - دانشمند یک درصد پُراستناد برتر ESI در جهان

 - رتبه‌ی یک پژوهشی کشور در میان متخصصان صنایع غذایی

 - برگزیده‌ ی حقوقی رتبه‌ی‌ اول جشنواره‌ی علوم‌پزشکی رازی در جایگاه مدیر کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی  از سال ۱۳۹۸-۱۳۹۲

 - دانشیار پژوهشگر منتخب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جشنواره‌ی پژوهشی ۱۳۹۳

 - مخترع برتر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جشنواره‌ی پژوهشی ۱۳۹۲

 - استاد نمونه‌ی آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جشنواره‌ی آموزشی ۱۳۹۲

 - برگزیده‌ی حقیقی رتبه‌ی اول جشنواره‌ی علوم‌پزشکی رازی  در جایگاه مخترع جوان ۱۳۹۱

 -دریافت گرنت اختراع برتر در سه دوره‌ی جشنواره ملی نوآوری و شکوفایی (رویش) بنیاد ملی نخبگان (۱۳۸۷).

 

انتهای پیام/

کد خبرنگار: 110215

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.