شنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۹

حفظ سلامت دندان ها با نوشیدن آب بعد از خوردن مواد قندی

دندان

کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: بعد از خوردن مواد قندی از آب یا میوه های آبدار استفاده کنید که خاصیت تمیزکنندگی داشته باشند.

به گزارش مفدا خراسان شمالی و به نقل از پایگاه خبری وب دا، دکتر مهین یاهوئیان در رابطه با بهداشت دهان و دندان در عید نوروز اظهار کرد: تعداد دفعات خوردن موادغذایی ترش و شیرین را محدودکنید چرا که به ازای خوردن هر بار مواد قندی، محیط دهان تا نیم ساعت اسیدی باقی می ماند.
وی ادامه داد: موادترش و نوشابه ها نیز اثر مشابه می گذارند بنابراین تا حدامکان بعد از خوردن مواد قندی از آب یا میوه های آبدار استفاده کنید که خاصیت تمیزکنندگی داشته باشند.
دکتر یاهوئیان عنوان کرد: شکستن پسته و فندق با دندان از جمله رایج ترین افعالی است که منجر به شکستگی ناگهانی دندان ها و ترمیم های دندان می شود بنابراین از جویدن مواد غذایی سفت و سخت پرهیز کنید.
وی ضمن تاکید بر اهمیت رعایت بهداشت دهان و دندان، افزود: مسواک و نخ دندان را فراموش نکنید همچنین افرادی که دندان مصنوعی دارند نیز باید به بهداشت دندان مصنوعی خود بعد از وعده های غذایی توجه کنند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.