امیر زعفرانیه، دبیر انجمن علمی - دانشجویی تکنولوژی اتاق عمل مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه در گفت و گو با مفدا - گناباد، با بیان اینکه این مسابقه در ایام تعطیلات نوروزی برگزار شده است، اظهار کرد: هدف از برگزاری این مسابقه، سنجش سطح سواد علمی و فرهنگی دانشجویان دانشگاه؛ افزایش اطلاعات علمی و فرهنگی دانشجویان و معرفی جنبه های مختلف آموزه های علمی و فرهنگی بوده است.
وی با اشاره به اینکه محور اصلی این رویداد، توجه ویژه به مسائل علمی است، ادامه داد: این مسابقه گامی در جهت پرکردن اوقات فراغت دانشجویان نیز محسوب می گردد.
دبیر انجمن علمی - دانشجویی تکنولوژی اتاق عمل مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: از بین ۴۰ نفر شرکت کننده در این مسابقه، تعداد ۳۷ نفر به تمامی سؤالات این مسابقه پاسخ درست داده و رمز جدول را ارسال کرده بودند که در پایان نیز «فاطمه ابریشمی پور» دانشجوی رشته تکنولوژی اتاق عمل و «فاطمه رجبی» دانشجوی رشته تکنولوژی اتاق عمل به قید قرعه انتخاب شدند که جایزه نفیسی از سوی امور فرهنگی دانشگاه تقدیم آنها خواهد شد.
شایان ذکر است این مسابقه به همت انجمن علمی دانشجویی تکنولوژی اتاق عمل مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شده است.
ارسال نظر