به گزارش مفدا بم به نقل از مفدا وزارت، سال ۱۳۹۹ علیرغم تمام محدودیتهایی که به دنبال شیوع ویروس کرونا با خود به همراه داشت، در حوزه صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت توانست بر اساس برنامه سالانه صندوق مسیر خود را با محوریت رفاه حال دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی پیش بگیرد و به موفقیتهای بزرگی نیز دست پیدا کند.
با شیوع ویروس کرونا و قرار گرفتن دانشجویان دستیاری و تحصیلات تکمیلی در خط مقدم مبارزه با این بیماری، تصمیم مهم اعصای وام دستیاری به این دسته از دانشجویان برای اولین بار در دستور کار معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در کنار صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت قرار گرفت تا در نهایت در سایه این همکاری، خبر اعلام شرایط اعطای وام دستیاری یا همان وام قرضالحسنه ۱۵ میلیونی با بازپرداخت ۳۶ ماهه در خرداد ماه ۹۹ از سوی دکتر هومان پارسایی دبیر شورای مرکزی مجمع دبیران شوراهای صنفی دستیاران و ph.d وزارت بهداشت اعلام شود.
برای خواندن مشروح این خبر روی متن کلیک کنید.
در ادامه در تاریخ ۳۰ مهرماه ۹۹ دکتر بهزاد تدین معاون صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت نیز از ابلاغ شیوه نامه وام دستیاری به دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد.
بر این اساس شیوه نامه اعطای این وام مهرماه به دانشگاههای علوم پزشکی کشور ابلاغ شد و از آبانماه سال ۹۹ دانشجویان معرفی شده از سوی صندوق رفاه دانشجویان به بانک قرضالحسنه مهر ایران، این فرصت را داشتند تا برای افتتاح حساب و دریافت وام اقدام کنند.
به دنبال این توافقنامه، به دانشجویانی که از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت به بانک قرضالحسنه مهر ایران معرفی شدند، مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال وام قرضالحسنه با سود ۴ درصد، به صورت یک جا اعطا شد که بازپرداخت آن بعد از تنفس هشت ماهه، در اقساطی ۳۴ تا ۳۶ ماهه خواهد بود.
برای خواندن مشروح این خبر روی متن کلیک کنید.
در ادامه و به دنبال تاکید دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت مبنی بر بیمه شدن دانشجویان دستیاری و تحصیلات تکمیلی، تیم معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در کنار صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت تمام تلاش خود را در این مسیر به کار گرفتند که با همت و تلاشهای صورت گرفته در نهایت مهندس رحمان خدابندهلو مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت از آغاز ثبت نام بیمه سلامت دستیاران و دانشجویان دکترای تخصصی ph.d خبر داد.
خدابندهلو در خصوص چگونگی کسب این موفقیت که در تیر ماه سال ۹۹ قطعی و اعلام شد، بیان داشت: با پیگیریهای مکرر معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و همکاری مهندس موهبتی رییس هیأت مدیره و مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران؛ تفاهم نامهای میان معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و این سازمان منعقد شد که بر اساس آن دانشجویان دستیاری و دکترای تخصصی امکان برخورداری از بیمه سلامت را داشته باشند.
برای اجرایی کردن این برنامه، هزینهای از دانشجویان دریافت نشده و تمام هزینه بیمه سلامت دانشجویان دستیاری و دکترای تخصصی ph.d که چیزی حدود ۶۵۰ هزار تومان به ازای هر نفر در یک سال خواهد بود از سوی وزارت بهداشت و صندوق رفاه دانشجویان پرداخت میشود.
بر این اساس نیمی از این مبلغ را وزارت بهداشت و نیمی دیگر را صندوق رفاه دانشجویان در قالب وام پرداخت خواهد کرد و دانشجویان باید سهم صندوق رفاه را در پایان دوره تحصیلی بازپرداخت کنند.
برای خواندن مشروح این خبر و مشاهده راهنمای مسیر پوشش بیمه سلامت دانشجویان روی متن کلیک کنید.
در ادامه و در مرداد ماه سال ۹۹ مهندس بهروز رحیمی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از افزایش ۱۰۰ درصدی وامهای اعطایی به دانشجویان علوم پزشکی در سال ۹۹ خبر داد که به دنبال تلاش شبانه روزی تیم معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت حاصل شده بود.
وی در این خبر یادآور شد که با افزایش ۲۰-۳۰ درصدی سرانه سایر وامهای صندوق رفاه، نرخ رشد مجموع وام های اعطایی صندوق به دانشجویان نسبت به میزان آن در سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش خواهد داشت.
برای خواندن مشروح این خبر روی متن کلیک کنید.
کرونا و دشواریهای درمان بیماران کرونایی در کشور موجب شد تا شرایط دانشجویان دستیاری و تحصیلات تکمیلی بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد، به شکلی که با پیگیریهای انجام شده از سوی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و حمایت معاونت آموزشی و شخص وزیر بهداشت، دکتر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت در شهریور ماه سال ۹۹ از افزایش ۵۰ درصدی حقالزحمه دستیاران پزشکی از مهرماه این سال خبر داد.
این افزایش حق الزحمه به دنبال جلسات مکرر شورای صنفی دانشجویان دستیاری و تحصیلات تکمیلی با معاون فرهنگی و دانشجویی، معاونت آموزشی و معاونت پرستاری به نتیجه نهایی رسید و معاون وزیر بهداشت در سفرهای استانی خود بر آن تاکید کرد.
مشروح این خبر را با کلیک روی متن دنبال کنید.
به دنبال افزایش مبلغ وامهای دانشجویی، صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت آبان ماه سال ۹۹ جزئیات دریافت ۱۶ نوع وام صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت را با خبر ابلاغ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد ریالی وام دانشجویی به دانشگاههای علوم پزشکی از سوی دکتر بهزاد تدین معاون صندوق رفاه دانشجوییان وزارت بهداشت اعلام کرد.
موضوعاتی چون شرایط مالی صندوق رفاه دانشجویان در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹، شرایط عمومی وام گیرندگان، معرفی وامهای ۱۶ گانه صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، اعلام وامهایی که تحت سرفصل "مسکن" پرداخت میشوند و ...در این خبر در اختیار مخاطبان فرهیخته پایگاه خبری مفدا قرار گرفت.
مشروح این خبر را با کلیک روی متن مشاهده کنید.
ارائه وام خرید تجهیزات الکترونیکی به دانشجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از جمله موضوعات مهم دیگری بود که مهندس بهروز رحیمی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت به آن در بهمن ماه سال ۹۹ اشاره کرد.
این خبر که در سفر استانی تیم معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بیان شد به اعطای وام خرید تجهیزات الکترونیکی از جمله لپتاپ برای دانشجویان حکایت داشت.
رحیمی از انعقاد تفاهمنامهای با یکی از بانکهای کشور در این خصوص خبر داد که به دنبال آن به دانشجویانی که تحت پوشش نهادهای حمایتی در کشور قرار دارند تا سقف ۱۵ میلیون تومان به شرط خرید وسیله، وام داده شود.
بر این اساس بنا شد تا اقساط این وام به طور کامل از سوی صندوق رفاه دانشجویان پرداخت شود و دانشجو مبلغی نپردازد.
بازپرداخت این وام از سوی دانشجو پس از فراغت از تحصیل خواهد بود.
مشروح این خبر را با کلیک روی متن مشاهده کنید.
افزوده شدن ۲۰ هزار تخت دانشجویی به ظرفیت خوابگاههای دانشجویی از خبرهای خوش دیگری بود که رییس صندوق رفاه در واپسین ماههای سال ۹۹ یعنی در ۳۰ بهمن ماه ۹۹ در جمع نهادهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به آن اشاره کرد.
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از رشد حدود سه برابری کلیه وامهای دانشجویی نسبت به ابتدای سال ۹۸ و افزایش میزان وام دستیاری در سال ۱۴۰۰ خبر داد.
بر این اساس اعلام شد که صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از دانشجویانی که دچار مشکلات مالی شدهاند، حمایت خواهد کرد.
و با تکمیل ۶۷ خوابگاه نیمهکاره، ظرفیتی بالغ بر ۲۰ هزار تخت دانشجویی به ظرفیت تختهای خوابگاهی دانشگاههای علوم پزشکی کشور اضافه خواهد شد.
مشروح این خبر را با کلیک روی متن مشاهده کنید.
یکی از مهمترین اتفاقات سال ۱۳۹۹ در خصوص دانشجویان دستیاری و تحصیلات تکمیلی که از تاکیدات دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت و از جمله پیگیریهای مجدانه دکتر سیما سادات لاری معاون وزیر بهداشت به شمار میرفت، خبر خوشی بود که در اسفندماه سال ۹۹ توسط مهندس بهروز رحیمی مطرح شد و این موضوع منظور شدن «طول دوران تحصیلی» دانشجویان دستیاری و تحصیلات تکمیلی در «سابقه بیمه تأمین اجتماعی» بود.
حسن ختامی که از انعقاد تفاهمنامهای با وزارت رفاه جهت پوشش بیمه تامین اجتماعی برای دانشجویان دستیاری و دانشجویان تحصیلات تکمیلی خبر میداد.
به دنبال این اتفاق پوشش بیمه تأمین اجتماعی به صورت خویشفرما و سابقهای برای همه دانشجویان دورههای دستیاری و دکترای تخصصی منظور خواهد افتاد.
مشروح این خبر را با کلیک روی متن مشاهده کنید.
/انتهای پیام
خبرنگار: مریم کردستانی
ارسال نظر