به گزارش مفدا - گناباد، مطهره محمدپور دبیر انجمن علمی - دانشجویی مامایی مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه در این باره اظهار کرد: این وبینار در ساعت ۱۲ روز دوشنبه مورخ ۲۵ اسفند ماه ۱۳۹۹ با تدریس دکتر نرجس بحری، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد و دکتر ساره دشتی، دکتری بهداشت باروری از دانشگاه UPM مالزی برگزار شد.
وی با بیان اینکه تعداد ۷۰ نفر از دانشجویان در این وبینار شرکت کردند، ادامه داد: در این وبینار به بیان تعریف و تاریخچه، پاتوفیزیولوژی،اتیولوژی، عوارض و پیامد ها و درمان سندروم تخمدان پلی کیستیک پرداخته شد.
دبیر انجمن علمی - دانشجویی مامایی مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: هدف از برگزاری این وبینار، شناخت و آشنایی بیشتر با سندروم تخمدان پلی کیستیک و همچنین پیش آگهی و راههای درمان آن بوده است.
وی خاطرنشان کرد: سندرم تخمدان پلی کیستیک به صورت ترکیبی از علائم و نشانههای افزایش بیش از حد آندروژن و اختلال فانکشن تخمدان در غیاب سایر تشخیصهای اختصاصی، تعریف شده و یکی از خصوصیات اصلی آن، ناهمگونی در اتیولوژی، تظاهرات بالینی و پیش آگهی بلند مدت در میان افراد مختلف است.
محمدپور افزود: شواهد موجود نشان می دهد که PCOSممکن است یک بیماری چندژنی پیچیده با تأثیرپذیری از فاکتورهای ژنتیکی و محیطی قوی از جمله رژیم غذایی و سایر مسائل مربوط به سبک زندگی باشد.
دبیر انجمن علمی - دانشجویی مامایی مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: ناباروری، دیابت بارداری و فشار خون بالا در دوران بارداری، سقط جنین یا زایمان زودرس، استئاتوهپاتیت غیرالکلی، سندرم متابولیک، بیماریهای قلبی عروقی، پیش دیابت یا دیابت نوع ۲، وقفه تنفسی یا آپنه خواب، افسردگی و اضطراب، خونریزی غیر معمول رحم، سرطان آندومتر و چاقی مزمن از جمله عوارض و پیامدها این بیماری است.
ارسال نظر