چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۹

تغییر منوی غذایی دانشجویان در سال ۱۴۰۰/ برگزاری کمیته تغذیه شورای صنفی دانشجویان با ۸ مصوبه

صنفی اهواز

کمیته تغذیه شورای صنفی دانشجویان در اسفندماه برگزار شد و تغییر منوی غذایی دانشجویان و۷ مصوبه دیگر داشت.

به گزارش مفدا اهواز؛ نگار براتی دبیر کمیته تغذیه شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از برگزاری کمیته تغذیه شورای صنفی دانشجویان خبر داد و گفت: چهارشنبه ۶ اسفندماه ۹۹ این کمیته با حضور دکتر بیژن حسین پور مدیر امور دانشجویی، مهندس سعید رجبی سرپرست اداره تغذیه، آرمین مسموع دبیر مرکزی شورای صنفی دانشجویان و دیگر اعضا در دفتر مدیر دانشجویی برگزار شد.

براتی اظهار داشت: این جلسه به منظور تصمیم گیری و تغییر در منوی غذایی قرارداد تهیه و طبخ غذای دانشجویی در سال آینده برگزار شده بود.

این عضو شورای صنفی دانشجویان درخصوص مصوبات کمیته تغذیه اسفندماه گفت: افزایش تعداد پرس غذاهای که مورد استقبال بیشتر دانشجویان عزیز قرار گرفته بود، افزودن غذاهای مورد علاقه و دورچین های جدید مانند سالاد و سبزی بسته بندی شده به منوی غذایی از مصوبات این جلسه بود.

وی افزود: تغییر برند دوغ، پنیر و سالاد الویه بسته بندی، استفاده از گوشت قرمز برزیلی در تهیه غذاها جهت بهبود کیفیت غذاها، افزایش تعداد دورچین های توزیع شده، کاهش یا حذف وعده های غذایی که مورد استقبال دانشجویان قرار نگرفته است از دیگر مصوبات بود.

براتی افزایش تعداد ناظران در آشپزخانه، حل مشکلات مربوط به نبود آمار مشخص دانشجویان در سال آینده و تعیین تعداد آنها بر اساس قرارداد سال ۹۸ را از دیگر مصوبات این جلسه دانست.

وی در پایان با اشاره به افتتاح سلف سرویس صنعتی دانشجویان اظهار داشت: امیداورم با بهره برداری از سلف سرویس صنعتی شاهد رشد کیفی و کمی غذای دانشجویان باشیم.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.