میلاد کارخانه دبیر کل شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان به موضوعات مختلف در اهم وظایف شورای صنفی پرداخت.
مشروح گفتگوی مفدا زنجان با دبیر کل شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان را بخوانید:
لطفا اهداف وظایف شورای صنفی دانشگاه را برای دانشجویان و خصوصا نوورودها برای آشنایی بیشتر شرح دهید.
شورای صنفی قانونیترین و عالیترین نهاد دانشجویی است که اعضای آن به پشتوانه ی رای و اعتماد دانشجویان انتخاب میشوند. شورای صنفی در واقع متشکل از نمایندههای دانشجویان است که حق قانونی دارند و تمام تمرکزش بر رسیدگی به تمام مشکلات دانشجوهاست.
آمال اصلی شورا، مرتفع شدن مشکلات عمده در مسائل مهمی نظیر تغذیه، وضعیت خوابگاهی و وضعیت آموزشی است و در کنار آن تلاش می کند تا امکانات بیشتری را برای دانشجویان فراهم آورد.
اعضای جدید شورای صنفی از چه زمانی شروع به کار کردند؟ اعضا را برای آشنایی دانشجویان معرفی کنید.
اعضای حال حاضر شورا ترکیبی از اعضای قدیم و اعضای جدید است که اعضای جدید از مرداد ماه شروع به فعالیت کردند. در حال حاضر دبیر کمیته تغذیه امیررضا ناصری، دبیر روابط عمومی و خوابگاهی امین بیرامی و دبیر رفاهی محمد حسین بابایی هستند.
از زمان آغاز فعالیت با کدام یک از مسئولین در ارتباط بودید و چه جلساتی برگزار شد؟
از ابتدا بنا را بر ارتباط با معاونین محترم آموزشی و فرهنگی گذاشتیم و با دکتر قائمی، دکتر عمارلو و دکتر سرداری جلسات متعددی برگزار کردیم و سعی بر این شد که دغدغههای دانشجویان را به گوش مسئویلین دانشگاه برسانیم.
همکاری مسئولین دانشگاه با شورای صنفی را چگونه ارزیابی میکنید؟
همکاری مسئولین دانشگاه رو به بهبود است ولی ایدهآل نیست و هنوز خیلی مشکلات در این زمینه وجود دارد که تمام تلاش ما برای بهبود این شرایط است.
چه مشکلاتی از دانشجویان و دانشگاه تاکنون شناسایی شده است؟
مشکلات زیادی در زمینه آموزش و رفتار سلیقهای برخی اساتید داریم که برنامههایی برای بهبود آن داریم که با کمک خود دانشجویان اتفاق خواهد افتاد. مشکلاتی در زمینه وضعیت خوابگاهها، سرعت اینترنت، کمبود فضای استراحت در دانشکدهها هم داریم که تمام تلاشمان برای بهتر کردن وضعیت به کار بردهایم.
ارتباط شورای صنفی با دانشجویان چگونه است و چگونه میتوان آن را برای انعکاس بیشتر مشکلات بهبود داد؟
ارتباط صنفی با دانشجوها هنوز ایده آل نیست و تشکل نمایندگان صنفی برای برخی دانشجوها معنا نشده است. برای بهبود این وضع به زودی برای همه دانشجوها جلساتی برگزار خواهیم کرد تا آن ها را با حقوق قانونیشان آشنا کنیم.
از اقداماتی که تاکنون توسط شورای صنفی انجام گرفته است، بگویید.
اقدامات زیادی در زمینه بهبود وضعیت تغذیه و همچنین بهداشت خوابگاهها و همینطور امور آموزشی صورت گرفته و قرار است اقداماتی در زمینه رفاهی نیز انجام شود.
برنامههای آتی شما چیست؟ به ویژه در زمینه ی آموزشی که دغدغه ی اصلی دانشجویان در این ایام کرونا است.
ابتدا به ساکن باید تمام دانشجوها همدل شوند و نوک پیکان را به جای اینکه سمت همدیگر بگیرند به سمت مسئولین محترم بچرخانند. اگر همدلی ایجاد شود خیلی از مشکلات آموزشی دانشگاه برطرف خواهد شد اما اگر همچنان چند دستگی وجود داشته باشد هیچگونه بهبودی در زمینه آموزشی دانشگاه اتفاق نخواهد افتاد. همدل کردن دانشجویان از اهداف اصلی ماست.
کلام آخرتان را بفرمایید.
{ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا بانفسهم}
روی سخنم با تمام دانشجویان عزیز دانشگاه است. مادامی که در کنار هم نباشیم و برای بهتر شدن اوضاع منتظر و منفعل بمانیم هیچ اتفاق نیکی برایمان نخواهد افتاد.
همه یک دل در کنار هم باشیم تا با کمک هم مشکلاتی را که سالهاست گریبان گیر دانشجویان دانشگاه شده، مرتفع کنیم.
خبرنگار : هانیه اسکندری دبیر سرویس صنفی رفاهی مفدا زنجان
ارسال نظر