مرضیه اشکرف دبیر بخشهای "هنری، ادبی و فناوری" سیوپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در گفتوگو با مفدا، در خصوص داوری این دو بخش، بیان داشت: داوری دو بخش "ادبی و فناوری" در این دوره از جشنواره از ۲۰ بهمن ماه آغاز شده است و امروز ۵ اسفندماه داوری بخش ادبی با شرکت ۱۱۰ اثر و با انجام داوری کامل آثار به پایان رسید.
وی در خصوص سهمیه شرکت هر دستگاه دانشگاهی در بخش ادبی، گفت: در مجموع سهمیه هشت دستگاه دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه علوم و معارف اسلامی، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه فنی و حرفهای در این بخش از جشنواره طبق آیین نامه جشنواره ملی قرآن و عترت تنها ۵ اثر در هر رشته است.
دبیر بخشهای "هنری، ادبی و فناوری" سیوپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور تعداد رشتههای این بخش را ۳ رشته عنوان کرد و افزود: علاقمندان در ۳ رشته "نمایشنامه نویسی"، "داستان نویسی" و "شعر" در این بخش از جشنواره شرکت کردهاند که داوری این بخش نیز با حضور داوران برجسته ملی و بینالمللی انجام شده است.
او اضافه کرد: در این بخش از جشنواره، رضا اسماعیلی داوری رشته شعر و شهرام نوشیر داوری رشتههای داستان نویسی و نمایشنامه نویسی را بر عهده داشتهاند.
اشکرف یادآور شد: اسامی برگزیدگان بدون ذکر رتبه، امروز مشخص خواهد شد که رتبههای برتر در مراسم اختتامیه سیوپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
وی در بخش دوم این مصاحبه به بخش فناوری سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور اشاره کرد و گفت:این بخش نیز شامل ۳ رشته "تولید نرم افزار"، "تولید اپلیکیشن" و "کانالهای مجازی قرآنی" است که در این بخش نیز هشت دستگاه دانشگاهی مجاز به ارسال ۵ اثر در هر رشته هستند.
دبیر بخش "هنری، ادبی و فناوری" سیوپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور با اشاره به تعداد آثار ارسالی به این بخش از جشنواره، گفت: در این بخش نیز ۱۰۰ اثر از سوی ۸ دستگاه دانشگاهی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که تا ۱۰ اسفندماه داوری این بخش نیز به پایان خواهد رسید.
اشکرف حضور داوران برجسته ملی و بینالمللی را از نکات مهم این دوره از جشنواره دانست و با اشاره به بخش فناوری، تصریح کرد: داوری بخش فناوری با حضور مهندس حسین افسری از داوران برجسته در این حوزه انجام شده است.
گفتنی است پیش از این داوری بخش هنری سیوپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در رشتههای "معرق و منبت"، "خوشنویسی"، "تذهیب"و"نقاشی"، "طراحی پوستر"،"فیلم کوتاه" و "عکاسی" انجام شد./انتهای پیام
کدخبرنگار: ۱۰۳۳۰
ارسال نظر