به گزارش مفدابهشتی- دکتر سمیه شعبانی روانشناس مرکز مشاوره و مدرس این وبینار در این باره بیان کرد: «افسردگی دومین اختلال روانشناختی هزینهبر تا سال ٢٠١٥ در جهان شناخته شده است. از هر ١٠ مرد یک نفر و از هر ١٠ زن دو نفر به اختلال افسردگی دچار میشوند. افسردهها احساس غمگینی، نا امیدی، گناه و گاهی بیاعتنایی دارند، و در انجام فعالیتهای روزانه بیانگیزه، دارای احساس نا امیدی و ناکارآمدی هستند.»
این روانشناس با بیان اینکه یکی از مهمترین ویژگیهای افسردگی کاهش و افت عملکرد در حوزههای تحصیلی، شغلی و درآمد است، افزود: «فقدان احساس لذت و بیانگیزگی در افسرده، تشدیدکنندهی افت عملکرد است. همچنین اختلال افسردگی برای انسان تبعات جسمانی مانند: مشکلات گوارشی یا عوارض قلبی به همراه دارد.»
دکتر شعبانی با بیان نشانههای اختلال افسردگی در چهار دسته: احساسی و هیجانی، فکری و شناختی، رفتاری و جسمانی، گفت: «اختلالات مطرحشده در این وبینار شامل: اختلال افسردگی شدید، افسردگی مزمن، افسردگی فصلی، افسردگی پیش از قاعدگی و افسردگی موقعیتیست.»
وی همچنین در ادامه راهای مراقبتی و پیشگیرانه مانند: ورزش روزانه، تنظیم خواب، انجام فعالیتهای روزانه، شروع فعالیتهای تازه، انجام روشهای درمانی را از قبیل: حمایت بهموقع، استفاده از منابع حمایتی، مراجعه بهموقع به روانشناس و روانپزشک شرح داد.
انتهای پیام
کدخبرنگار ۱۱۰۱۱۴
ارسال نظر