به گزارش مفدا تبریز، جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور دکتر محمدحسین صومی، رئیس دانشگاه، و حجت الاسلام محمد حسن نستوهی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان آذربایجان شرقی، و دیگر اعضا در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه در روز دوشنبه، ۲۷ بهمن ماه جاری، برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، دکتر مهدی نظری، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه به ارائه گزارشی از شکل گیری و فعالیت های این شورا پرداخت.
دکتر نظری، این فعالیت ها را در راستای طرح های «ستادی»، «نظارتی»، «آموزشی» و «تبلیغی و ترویجی» معرفی کرد و گفت: تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه و برگزاری جلسات آن و تهیه بانک جامع اطلاعاتی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر از جمله فعالیت ها در حوزه طرح های ستادی هستند.
وی در ادامه سخنانش اظهار کرد: همکاری در برگزاری مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت(ع) و شرکت بیش از ۴۸۰ نفر در این جشنواره، برگزاری مسابقه کتابخوانی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر در قالب برگزاری بخش معارف جشنواره قرآن و عترت(ع) در رشته نماز و احکام دانشجویی با شرکت ۳۵۰ نفر از اساتید، کارکنان و دانشجویان و تبلیغات و فضاسازی محیطی با چاپ پوستر با موضوع امر به معروف و نهی از منکر و آیات الهی و نصب در واحدهای دانشگاهی و مراکز آموزشی و درمانی از فعالیت های شورا در راستای طرح های تبلیغی و ترویجی هستند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اشاره به اینکه نمایشگاه با موضوع امر به معروف و نهی از منکر در بیمارستان امام رضا(ع)، معاونت درمان و درمانگاه ابن سینا برگزار برگزار خواهد شد، ادامه داد: شناسایی، انتخاب و تجلیل از واحدهای برتر در حوزه امر به معروف و نهی از منکر از دیگر فعالیت های شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه است و مرکز درمانی ابن سینا به عنوان واحد برتر به لحاظ رعایت شئونات اسلامی و برگزاری جلسات قرآنی توسط رئیس این مرکز و شرکت در برنامه های قرآنی انتخاب شده است.
دکتر مهدی نظری، طرح حمایت از کالای ایرانی را از طرح های ویژه ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور معرفی کرد و افزود: در این زمینه، استفاده از تابلوی نقره و صنایع دستی به عنوان جایزه در مراسم های تقدیر از شرکت کنندگان در مسابقات و... مورد توجه قرار دارد.
در ادامه این جلسه، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان به معرفی این ستاد و بخش های مختلف آن پرداخت و اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر تنها در حوزه پوشش نیست و این ستاد، رسالت تبیین امر به معروف و نهی از منکر برای اقشار مختلف مردم و احصای امر به معروف و نهی از منکر در حوزه های مختلف به صورت تخصصی را بر عهده دارد.
حجت الاسلام محمد حسن نستوهی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر بایستی از روی دلسوزی انجام گیرد، ادامه داد: تاکید مقام معظم رهبری بر تذکر لسانی و قول لین در اجرای فریضه امر به معروف ونهی از منکر است.
وی در بخش پایانی سخنانش، یکی از علل ماندگاری نهضت عاشورا را قیام برای امر به معروف و نهی از منکر در مقابل حاکم جائر معرفی کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه در سخنانی کوتاه اظهار کرد: در اجرای فریضیه امر به معروف و نهی از منکر، داشتن نگاهی وسیع و عمیق چاره ساز است و آمران به معروف و ناهیان از منکر خود لازم است مقید و ملتزم به اجرای معروف و پرهیز از منکر باشند.
دکتر محمدحسین صومی از امر به معروف و نهی از منکر به عنوان فریضه های مظلوم یاد کرد و ادامه داد: بخشی از نابسامانیهای جامعه به این دلیل است که این دو واجب فراموش و مهجور واقع شده اند و بدون شک اگر به این دو واجب عمل شود بسیاری از ناهنجاریها، اصلاح می گردد.
در بخش پایانی جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی تبریز، احکام اعضای این شورا به آنان اهدا گردید.
بر اساس این گزارش، دکتر محمدحسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، رئیس این شورا و دکتر مهدی نظری، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، به عنوان دبیر این شورا هستند و حجت الاسلام دکتر یوسف خیری، حجت الاسلام مهدی یزدانی، سیدیعقوب فتح اللهی، دکتر جواد احمدیان، محمود فیضی، زهرا سعدی، رقیه قاسم پور و عادل اسدپور از اعضای این شورا هستند. همچنین زهرا سعدی مسئول دبیرخانه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه است. / خبرنگار مفدا : امیر قربانی
ارسال نظر