به گزارش مفدا نیشابور، دبیر دانشگاهی جشنواره سیمرغ در دانشکده علوم پزشکی نیشابور در دیداری که روز دوشنبه ۲۹ دی ماه ۹۹ با کارکنان شبکه بهداشت و درمان فیروزه صورت گرفت، نحوه برگزاری یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ وزارت بهداشت را تشریح نمود.
"زهره حسینآبادی" بیان کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پرورش جشنوارههای متعددی در حوزه فرهنگ برگزار میکند که جشنواره سیمرغ یکی از مهمترین اتفاقات فرهنگی وزارت بهداشت و درمان است و بخش های مختلفی در ابعاد مختلف فکری، هنری و اجتماعی در آن گنجانده شده است.
حسین آبادی در این دیدار که پرسنل شبکه بهداشت و درمان فیروزه حضور داشتند اشاره کرد که در سالهای گذشته جشنواره سیمرغ تنها در بعد دانشجویی و کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی برگزار میشد، اما امسال وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یازدهمین جشنواره بینالمللی سیمرغ را در بعد استانی، ملی و بینالمللی برگزار میکند و شهروندان عادی نیز میتوانند در جشنواره شرکت کنند و از خانواده های پرسنل دعوت کرد تا در این جشنواره شرکت کنند.
دبیر جشنواره سیمرغ در تشریح بخشهای مختلف جشنواره بینالمللی سیمرغ گفت: این جشنواره در چهار بخش «بخش آزاد» ویژه دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی وزارت بهداشت، «بخش ملی با موضوع فرهنگ سلامت» ویژه عموم مردم، «بخش بینالملل با موضوع فرهنگ سلامت» ویژه شرکتکنندگان سراسر جهان برگزار میشود و در راستای قدردانی از تلاشهای کادر بهداشت و درمان کشور که سلامتی خود را وقف مبارزه با ویروس کرونا کردهاند با نظر هیات داوران، به بهترین اثر در چهار رشته فیلم کوتاه، مستند، پوستر و عکس که تصویرگر این روایت هستند، تندیس و جایزه ویژه جشنواره با عنوان «مدافعان سلامت» اهدا میشود.
وی متذکر شد که با توجه به شیوع کرونا این جشنواره بهصورت مجازی خواهد بود و علاقهمندان میتوانند با مراجعه به درگاه الکترونیکی«https://festivalf.ir/» برای کسب اطلاعات از بخشهای مختلف جشنواره و جوایز ارزنده آن مراجعه کنند.
در این دیدار پرسنل خدوم شبکه بهداشت و درمان فیروزه از بخش های مختلف جشنواره استقبال کردند و در رشته های مورد نظر خود ثبت نام نمودند.
ارسال نظر