دانشجوی ترم پنجم رشته بهداشت حرفهای دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در گفت وگو با خبرنگار مفدا با بیان این مطلب افزود: ۲۱ ساله و ساکن شهر بیرجند هستم.رشته دوزسکهای را به دلیل علاقهای که نسبت به این بازی دارم، دنبال میکنم .این رشته ورزشی یک بازی مهیج و متفاوت است و تمرکز و دقت در این رشته ورزشی، از خصوصیاتی است که باید هر فرد آن را داشته باشد. درسایت papergames.io این بازی به نام connect ۴ نام گذاری شده و معروف به دوز چهارتایی است و میتوان با حریفهایی از کشورهای مختلف در این سایت بازی کرد و سطح بازی را مورد ارزیابی قرار داد.
وی خاطرنشان کرد: خوشحالم که به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو نخستین المپیاد بازیهای فکری و ورزشهای الکترونیک دانشجویان علوم پزشکی به صورت مجازی در شرایط شیوع ویروس کرونا برگزار شد و خوشبختانه با استقبال ومشارکت خوب از سوی دانشجویان همراه بود. برگزاری این المپیاد ورزشی صرف نظر از کسب رتبه ومقام، رقابت سالم ورزشی میان دانشجویان علوم پزشکی بود که بهترین دستاورد برگزاری این مسابقات ورزشی به شمار میرود.
وفایی راد، پیشنهاداتی برای استقبال و مشارکت بیشتر دانشجویان علوم پزشکی به برگزاری این المپیادهای ورزشی ارائه کرد و گفت: مهمترین گزینه برای مشارکت بیشتر دانشجویان علوم پزشکی برای حضور در این رویدادهای ورزشی، بالا بردن سطح جوایز است و دومین نکته این که بستر بازیها از قبل مشخص باشد که افراد قبل از شرکت در مسابقه بتوانند سطح فنی خود را بسنجند و اینکه بسیاری از این مسابقات در جهان شناخته شده هستند. اگر بستری فراهم کنند که نفرات برتر بتوانند در سطح جهانی رقابت کنند بدون شک مشارکت افراد خیلی بیشتر خواهد شد.
وی در خصوص حمایتهای مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در تشویق دانشجویان برای حضور در این المپیادها گفت: به دلیل محدودیتهای ایجاد شده و عدم ارتباط حضوری با اساتید و کارشناسان محترم ، مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از جمله اقای فرح نیا و سرکار خانم علی ابادی با پیگیریهای لازم و پیوسته، دانشجویان را برای شرکت در این المپیاد تشویق و حمایت میکردند و همچنین داوران محترم با برگزاری کارگاههای اموزشی و پاسخگوی کامل ما در این مسابقات بودند.
دارنده رتبه نخست رشته دوز سکهای المپیاد بازیهای فکری وزارت بهداشت گفت: از همه کسانی که با تلاشهای پیوسته بستری را برای مسابقات مجازی فراهم کردند تشکر فراوان دارم و امیدوارم این مسابقات تدوام داشته باشه با توجه به اینکه این دوره اولین دوره مسابقات مجازی بود.
وفایی در توصیه به دانشجویان علوم پزشکی مبنی بر مشارکت آنها در المپیادها و مسابقات ورزشی گفت: صرفا تک بعدی بودن و درس خواندن نتیجه اش این نیست که قطعا و حتما کارتان در آینده بهتر خواهد بود زیرا این موضوع باعث استرس و وارد شدن ما به سیکل معیوبی میشود. حفظ تعادل بین درس خواندن و فعالیتهای جانبی باعث میشود، زندگی بهتری داشته باشیم چرا که تفریحات و انجام فعالیتهای ورزشی و فکری باعث میشود ذهن منظم تر کار کند، و فرد استرس کمتری را تجربه کند.
المپیاد ورزشهای همگانی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، هر ساله در خزرآباد شهرستان ساری برگزار میشد که امسال با توجه به شرایط شیوع کرونا ویروس در کشور، این مسابقات بهصورت ورزشهای فکری و مجازی برگزار گردید.
در اولین دوره از رقابتهای سراسری "بازی های فکری و ورزش های الکترونیک مجازی"، دانشگاه علوم پزشکی شیراز موفق شد تا با کسب بالاترین امتیازات ممکن در هر دو رده دختران و پسران، مقام قهرمانی را از آن خود سازد.
ارسال نظر