وبینار کویید ۱۹، تازههای تشخیص و مراقبتهای تغذیهای به همت گروه علوم آزمایشگاهی و علوم تغذیه و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در علوم پزشکی وارستگان، در مورخ 29 آذر 99 برگزار گردید و در پایان هر سخنرانی به سوالات و دغدغههای شرکت کنندگان در خصوص مباحث اخیر کووید-19 پاسخ داده شد.
وبینار یک روزه آموزش مداوم " کووید19، تازههای تشخیص و مراقبتهای تغذیهای " با تدریس اساتید محترم آقای دکتر احمدی متخصص بیماریهای عفونی گرمسیری، آقای دکتر عامل دکترای تخصصی ویروس شناسی، خانم دکتر عطائی متخصص بیماریهای داخلی، خانم دکتر دهری متخصص تغذیه و رژیم درمانی، آقای دکتر صفریان متخصص تغذیه و آقای دکتر حبیبی دکترای تخصصی خون شناسی و بانک خون برگزار شد.
این وبینار با هدف معرفی تازههای تشخیص و مراقبتهای تغذیهای کووید-19 با 3 امتیاز بازآموزی برای دکترای حرفهای پزشکی، فوق تخصص ریه اطفال، فوق تخصص عفونی اطفال، فوق تخصص بیماریهای ریه، فوق تخصص عفونی بالغین، متخصص و فوق تخصص بیماریهای عفونی گرمسیری، و 1.5 امتیاز بازآموزی برای گروههای تخصص بیماریهای کودکان برگزار شده است.
مهمترین مواردی که در این وبینار آموزش مداوم بحث و آموزش داده شد:
-
معرفی تازه های تشخیص و مراقبت های تغذیه ای کووید -19
-
نحوه بروز و بیماری زایی کووید 19
-
راه های جدید تشخیص کووید 19
-
راهکارهای تغذیه ای در طول بیماری کووید 19
ارسال نظر