استعداد های نهفته درون خود را کشف و شکوفا کنید. بنا گشته است در هفته پژوهش و فناوری، با همکاری معاونت پژوهش و فناوری اقدام به معرفی دانشجویان پژوهشگر سال ۹۹ کنیم.
نخستین گروه از دانشجویان پژوهشگر، نویسندگان مقاله «Major dietary patterns and food groups in relation to rheumatoid arthritis in newly diagnosed patients» هستند که در ژورنال معتبر Food Science and Nutrition چاپ شده است.
نویسندگان مقاله:
1. نگین مسلمان زاده، دانشجوی علوم تغذیه ورودی مهر 95
2. ساجده جانداری، فارغ التحصیل علوم تغذیه ورودی مهر 91
3. محمدرضا شادمند، دانشجوی علوم تغذیه ورودی مهر 95
4. آسیه آراسته، دانشجوی علوم تغذیه ورودی بهمن 95
5. فاطمه مولوی، فارغ التحصیل علوم تغذیه ورودی مهر 94
6. ریحانه فخلعی، فارغ التحصیل علوم تغذیه ورودی مهر 91
اندیشههای ژرف، تنها در قالب پژوهشها پدیدار میشوند.
ارسال نظر