به گزارش مفدا، اجلاس مدیران شعب دانشگاهی پایگاه خبری و اطلاعرسانی مفدا، ظهر ۲۸ آبانماه با حضور مهدی معماری مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، کارشناسان ستادی و مدیران شعب دانشگاهی پایگاه خبری و اطلاعرسانی مفدا به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
در ابتدای این جلسه مدیر روابطعمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اعلام اینکه سری جدید ارزیابی فعالیت شعب دانشگاهی پایگاه خبری و اطلاعرسانی مفدا که مدت نظر است به صورت بسیار چابک و دقیق فعالیت رسانهای مجموعه شعب دانشگاهی مفدا را رصد، آنالیز و ارزیابی کند، بر مبنای ۲۵۴ شاخص کمی و کیفی طرحریزی شده که شامل ۱۸۰ شاخص کیفی و ۷۴ شاخص کمی است.
معماری با اشاره به «رتبهبندی فصلی» فعالیت پایگاههای خبری مفدا، گفت: در روش جدید ارزیابی و رتبهبندی، بازه ارزیابی از یک سال کمتر شده و به ارزیابی فصلی تبدیل شده است. به عبارت دیگر در هر سال ۴ مرتبه فعالیت رسانهای مجموعه شعب دانشگاهی مفدا ارزیابی و رتبهبندی شده و در پایان هر فصل برای هر دانشگاه یک کارنامه الکترونیک صادر میشود.
مدیر مجموعه پایگاههای خبری مفدا ارزیابی و رتبهبندی فعالیتهای رسانهای را اهرمی مؤثر جهت افزایش سطح کیفی فعالیتها و آثار تولید شده دانست و تصریح کرد: پیشبینی ما قبل از آغاز روند ارزیابی با مدل جدید این بود که حدود ۲۵۰ نفر ساعت انرژی صرف یک فرآیند کامل ارزیابی خواهد شد که بعد از اجرای آن در بازه یکماهه مهرماه سال جاری، حدود ۴۵۰ نفر ساعت مصروف اجرای آن شد، بنابراین فرآیند ارزیابی فرآیندی سخت، پیچیده و زمانبر است اما ما تمام این مخاطرات و زحمات را به جان خریده چراکه اعتقاد داریم رشد و گسترش خدمات رسانهای ارائه شده توسط روابط عمومیهای معاونتهای فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، از رهگذر افزایش سطح کمی و کیفی فعالان رسانهای مفدا میگذرد و «ارزیابی دورهای» و «آموزشهای مدون و مستمر» دو بال رشد کمی و کیفی فعالیتهای رسانهای درون دانشگاهی است.
او اضافه کرد: در شیوه جدید ارزیابی ۲۵۴شاخص کمی و کیفی وجود دارد و در نهایت برای هریک از دانشگاهها یک کارنامه الکترونیکی صادر میشود. این کارنامه الکترونیکی در قالب یک فایل اکسل که در ۲۹ شیت و با ۲۵۴ شاخص تدوین شده است. از بین مجموعه شاخصهای شیوهنامه ارزیابی، ۱۸۰ شاخص که معادل ۷۱ درصد کل شاخصها است شامل «شاخصهای کیفی» است و ۷۴ شاخص که معادل ۲۹درصد کل شاخصها میشود به «شاخصهای کمی» اختصاص دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به راهاندازی «پویش دانشجویی سهم من» اشاره کرد و گفت: پویش دانشجویی سهم من که بنابر پیشنهاد برخی از فعالان نهادهای دانشجویی و با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت آغاز شده است، در تلاش است با جمعآوری کمکهای خیرخواهانه، مرحمی بر دردهای دانشجویان بیبضاعت و کمتربرخوردار بوده و بتوانند در شرایط نامطلوب اقتصادی فعلی، دانشجویانی که نیاز مالی دارند را کمک مالی کنند. این حرکت انساندوستانه مورد تقدیر است و از همه مدیران شعب دانشگاهی پایگاه خبری مفدا درخواست میکنم تا ضمن ارتباط مستمر با سفیر این پویش دانشجویی در دانشگاه مربوطه، همه توان رسانهای مفدا در دانشگاهها در خدمت این اقدام انساندوستانه و خیرانه قرار گیرد.
در ادامه این جلسه کلیه شاخصها و روندهای ارزیابی فصلی فعالیت رسانهای شعب دانشگاهی مفدا مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مدیران دانشگاهی مفدا نقطه نظرات و سوالات خود را مطرح کرده و موضوعات و ابهامات موجود مطرح و پاسخ داده شد.
در این نشست همچنین دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا حضور پیدا کرد و دقایقی به ایراد سخنرانی پرداخت.
نقدی با اشاره به رشد و پویایی فعالیتهای مجموعه رسانهای مفدا در دانشگاههای علوم پزشکی کشور گفت: امروز مفدا رسانهای فعال و اثربخش در دانشگاههای علوم پزشکی کشور است که این شرایط محصول تلاشهای تکتک شما مدیران تلاشگر دانشگاهی و مدیریت کلان هوشمندانه مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا خطاب به مدیران شعب دانشگاهی مفدا، گفت: فعالیت و کار شما امر خطیر پیامرسانی و پیامبری است و این موضوع در کنار تخصص و مهارتهایی که نیاز دارد، بسیار ارزشمند و مقدس است، شما پیامبران و روایتکنندگان فعالیتهای دانشگاهی هستید و از این منظر کار شما بسیار ارزشمند است.
در ادامه این جلسه ۱۱ نفر از مدیران شعب دانشگاهی پایگاه خبری و اطلاعرسانی مفدا به ارائه سخنرانی پرداخته و مشکلات و نقطه نظرات خود را ارائه کردند.
گفتنی است پایگاه خبری و اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، «مفدا» نامیده میشود و این پایگاه خبری در هر دانشگاه علوم پزشکی دارای یک شعبه بوده که هر از شعب بر اساس اساسنامه مربوطه فعالیت میکنند. هماکنون «پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا» دارای ۶۶ شعبه دانشگاهی در دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور است./انتهای پیام
کدخبرنگار: ۱۰۵۳۰
ارسال نظر