یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۷

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی دزفول؛

خوابگاه‌ها، حوزه تغذیه و سرویس‌های ایاب وذهاب دانشجویان در صدر برنامه‌های مراقبتی و نظارتی در زمان کرونا

د ع پ دزفول

اقدامات صورت گرفته در راستای پیشگیری از کرونا همزمان با خارج شدن شهرستان دزفول از وضعیت قرمز و بازگشایی خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی دزفول توسط مدیر دانشجویی این دانشگاه تشریح شد.

   به گزارش مفدا دزفول،  مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در تشریح عملکرد این حوزه همزمان با بازگشایی خوابگاه های دانشجویی بعد از ۶ ماه به مفدا گفت: با خارج شدن شهرستان دزفول  از وضعیت قرمز و با دستور  ریاست دانشگاه و طی جلسات متعدد هم اندیشی معاون آموزشی ودانشجویی فرهنگی  خوابگاه های دانشجویی با حفظ حداکثری رعایت پروتکل های بهداشتی از روزجمعه ۳۱ مردادماه پذیرای دانشجویان عزیز بوده است .
 نسیم پاپی‌سیاه‌زاده گفت : جلسه کمیته اسکان با  حضور معاون دانشجویی و روسای ادارات خوابگاه در خصوص اقدامات پیشگیرانه ومقابله با شیوع ویروس کرونا در حوزه معاونت جهت پیگیری مصوبات واقدامات آنها برگزار گردید.

خوابگاه ها در صدر برنامه های مراقبتی و نظارتی

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به اینکه خوابگاه ها مکان بسیار مهمی هستند،اظهار داشت:  در گام اول دوره آموزشی آشنایی با کرونا ویروس،  نحوه نظافت وگندزدایی و اصول بهداشت فردی  و محیطی ویژه کارکنان ، سرپرستان ونیروهای خدمات خوابگاه ها برگزار شد. وی ادامه داد: فعال شدن نیروهای خدمات در دو تایم صبح وعصر ، آماده سازی اتاق ایزوله ، حضور پزشک در سه روز در هفته در خوابگاه ها، مجهز نمودن خوابگاه ها به وسایل پیشگیرانه از بیماری ،تهیه وتوزیع وسایل حفاظت فردی ( ماسک _دستکش _ مواد ضدعفونی کننده) جهت همکاران خوابگاه ، تهیه پک  بهداشتی وتوزیع میان دانشجویان خوابگاهی طراحی ونصب پوستر های مرتبط با کرونا ، نصب پادری جهت گندزدایی کف کفش ها درورودی خوابگاه ها ، تب سنجی در بدو ورود دانشجویان ، تکمیل فرم خود اظهاری وثبت اطلاعات در سامانه سلامت وتحویل به خوابگاه دربدو ورود برای استفاده کنندگان از خوابگاه ها ، سم پاشی  خوابگاه های دانشجویی ، شست وشوی تمام فرش ها وپرده ها ی اتاق ها ، سرویس کولرها ، گندزدایی روزانه  خوابگاه ها ، نظارت کارشناس  بهداشت برفرآیند توزیع غذا در خوابگاه های دانشجویی از مهم ترین اقدامات این حوزه بوده است.

اقدامات انجام شده در حوزه تغذیه

وی با بیان اینکه در حوزه تغذیه حساسیت ها بیش تر شده است اظهار داشت : در چند ماه گذشته همزمان با تعطیلی سلف سرویس ، بسیاری از تجهیزات سلف سرویس نظیر دستگاه های حشره کش برقی ، دستگاه سلفون کش ، سیب زمینی پوست کن و... خریداری گردید . سرویس بسیاری از تجهیزات سلف سرویس – کلاس های آموزشی جهت پرسنل این حوزه ، نصب دستگاه های ضدعفونی – نصب پادری  جهت گندزدایی کف کفش ها ، سم پاشی محیط سلف سرویس ، اتمام  فاز اول توسعه سلف سرویس ، توزیع غذای دانشجویان به صورت کاملا بهداشتی وبسته بندی با نظارت کارشناس بهداشت محیط از اقدامات موثر این حوزه بوده است .

حوزه صندوق رفاه دانشجویان

حذف فرآیندهای مراجعه حضوری دانشجو جهت پرداخت وام های دانشجویی ، پیگیری تلفنی نواقص پرونده رفاهی دانشجویان انجام  امور فارغ التحصیلی دانشجویان بدون نیاز به مراجعه  دانشجویان ، انجام امور بیمه های ساختمان خوابگاه از اقدامات موثر حوزه رفاه بوده است .

حوزه نقلیه

اقدامات خوبی نظیر گندزدایی وضدعفونی وسایل نقلیه رعایت فاصله گذاری اجتماعی در استفاده دانشجویان ، تاکید بر رعایت نکات بهداشتی توسط رانندگان وسایل نقلیه ودانشجویان با اطلاع رسانی هم چون پوستر ونصب دستورالعمل ها از اقدامات این حوزه بوده است .

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.