یکشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۵

به گزارش مفدای علوم بهزیستی و توانبخشی؛

سالن غذا خوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مورد ارزیابی قرار گرفت

دانشگاه علوم بهزیستی

سالن غذا خوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با حضور تیم ارزیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای اجرای برنامه عملیاتی دانشگاهها در روز سه شنبه ۱۷ اسفند مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش مفدای علوم بهزیستی و توانبخشی، به نقل از دکتر محمود ابراهیمی، مدیر دانشجویی این دانشگاه، سالن غذا خوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با حضور تیم ارزیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متشکل از دکتر نریمانی مدیر دانشجویی، رئیس اداره تغذیه و کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در روز سه شنبه ۱۷ اسفند مورد ارزیابی قرار گرفت. 

وی گفت: این ارزیابی به منظور ارزیابی جامع عملکرد و رتبه بندی و اعتباربخشی سالن غذا خوری های دانشگاههای علوم پزشکی کشور و هم چنین در راستای اجرای برنامه عملیاتی دانشگاهها، بر اساس دستورالعمل پایش و چک لیست های مربوطه عملیات اعتبارسنجی آشپزخانه ها و غذاخوری های دانشجوئی دانشگاه ها صورت گرفت. وی افزود فرایند اعتبار سنجی بر اساس دستورالعمل ها، چک لیست ها و استانداردهای ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اقدامات انجام یافته حوزه مدیریت دانشجوئی دانشگاهها در خصوص «چک لیست اتوماسیون تغذیه »، «چک لیست تجهیزات طبخ، توزیع و نگهداری مواد غذایی» ، «چک لیست الگوی تغذیه سالم» و «صنعتی سازی غذاخوری های دانشجویی» صورت گرفته است.

ایشان در پایان افزودند: تیم ارزیابی در پایان ارزیابی اعلام رضایت نمودند و رتبه بندی سالن غذا خوری را خوب اعلام نموند.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.