چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۳

اقدامات اولیه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در اداره تغذیه و امور رستوران ها جهت پیشگیری و کنترل بیماری حاد تنفسی

اقدامات ضدعفونی سلف همدان

اداره تغذیه و امور رستوران های دانشگاه علوم پزشکی همدان اقدامات در حال انجام خود در خصوص پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری های تنفسی را تشریح کرد.

به گزارش مفدا همدان، اداره تغذیه و امور رستوران های مدیریت امور دانشجویی دانشگاه به دنبال تصمیمات کمیته پیشگیری از بیماری حاد تنفسی، اقداماتی را انجام داده است که گزارش آن به شرح ذیل اعلام می گردد.

  1. برگزاری کلاس ها و دوره های آموزشی ویژه کارکنان محترم شاغل در اداره تغذیه و امور رستوران ها توسط رئیس این اداره
  2. نظارت ویژه بر مراحل مختلف طبخ و توزیع غذا توسط کارشناس بهداشت
  3. گندزدایی تمامی دست گیره های سرویس ها، درب ها و سردخانه سلف سرویس
  4. شست و شوی ظروف با آب و وایتکس
  5. شست و شوی کف آشپزخانه همراه با گندزدایی و ضدعفونی با محلول آب و وایتکس
  6. گندزدایی صندلی های سالن های غذاخوری با محلول آب و وایتکس
  7. نصب رومیزی های یکبار مصرف برای میز های غذاخوری
  8. گندزدایی و ضدعفونی میز ها و سطوح کاری با محلول آب و وایتکس
  9. نظافت و ضدعفونی کف و دیوارهای سرویس های بهداشتی مجموعه  
  10. شست و شو و نظافت کف سالن های غذاخوری با محلول آب و وایتکس
  11. گندزدایی و ضدعفونی پارتیشن های موجود در سالن های غذاخوری با محلول آب و وایتکس
  12. نظافت و گندزدایی سطوح توزیع غذا با محلول آب و وایتکس
  13. شست و شوی ظروف با آب و وایتکس
  14. تهیه دستورالعمل های نظارتی و بهداشتی و ابلاغ آن ها به پرسنل شاغل در اداره تغذیه
  15. نصب پوستر و بنر آموزشی و پیشگیرانه در سالن های غذاخوری سلف سرویس

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.