چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۰

اقدامات اداره تغذیه مدیریت امور دانشجویی در راستای پیشگیری از شیوع کرونا ویروس

6

از نخستین برنامه ها، پس از تصمیمات کمیته پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اقدامات ایمنی و پیشگیرانه توسط اداره تغذیه این معاونت بود.

به گزارش مفدا بهشتی، اداره تغذیه مدیریت امور دانشجویی به دنبال تصمیمات کمیته پیشگیری از بیماری کرونا، اقدامات ایمنی و پیشگیرانه ای انجام داده است، که در ادامه گزارشی از این اقدامات اعلام می شود:

  • شست و شوی کف محوطه آشپزخانه و گند زدایی وضد عفونی با محلول آب و سفید کننده
  • گند زدایی میزها و سطوح کار با محلول آب و سفید کننده وسپس با محلول آب و سرکه، سپس محلول الکلی ۷۰% بصورت پاششی در محیط
  • گند زدایی صندلی‌های سالن های غذا خوری با محلول آب و سفید کننده سپس محلول الکلی ۷۰% بصورت پاششی در محیط
  • گندزدایی رومیزی‌های پلاستیکی با محلول آب و سفید کننده و سرکه و آب
  • شستشو و نظافت کف و دیوارهای سرویس های بهداشتی و گندزدایی با آب و سفید کننده
  • گندزدایی وضدعفونی کردن پارتیشن ها با محلول آب و سفید کننده و سپس محلول الکلی ۷۰% بصورت پاششی در محیط
  • نظافت و گندزدایی سطح توزیع غذا با آب و سفید کننده و سپس با آب و سرکه سپس محلول الکلی ۷۰% بصورت پاششی در محیط
  • شستشوی ظروف و کاور کردن با سلفون
  • گندزدایی دستگیره‌های سرویس‌ها و تمامی درب‌ها (سرد خانه‌ها) با محلول آب و سفیدکننده و سپس محلول الکلی ۷۰% بصورت پاششی در محیط
  • اضافه کردن سرکه به تمامی مایع های شوینده مورد استفاده در آشپزخانه وسالن و ظرف شور خانه
  • شست و شو و نظافت کف تمامی سالن‌های غذا خوری و گندزدایی با محلول آب و وایتکس
  • شست و شو و نظافت کف تمامی ماشین‌های حمل غذا و سپس محلول الکلی ۷۰% بصورت پاششی در محیط

خبرنگار: ریحانه رحیمی طبسی

رابط خبری مدیریت امور دانشجویی

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.