اداره تغذیه تأمین غذای سالم و بهداشتی و مطابق با نیازهای تغذیه ای دانشجویان را بر عهده دارد. در این راستا طبخ و توزیع ناهار در سلف سرویس دانشگاه و توزیع شام و صبحانه در خوابگاههای دانشجویی با نظارت این اداره انجام میگیرد.
سلف سرویس های دانشجویی زیر نظر این اداره عبارتند از :
۱ – سلف سرویس گلستان با ۱۳۰۰ متر مربع زیر بنا و آشپزخانه مجزا ( به عنوان سلف مرکزی در محل پردیزه دانشگاه و خوابگاه پسرانه گلستان)
۲ – سلف سرویس ۲۲ بهمن با ۷۵۰ مترمربع زیربنا و آشپزخانه مجزا (در محل خوابگاه دخترانه ۲۲ بهمن و مجاور با دانشکده دندانپزشکی)
۳ – سلف سرویس افضلی پور در محل بیمارستان افضلی پور(جهت تحت پوشش قرار دادن دانشجویان رشته های مختلف علوم پزشکی مشغول به گذراندن واحدهای عملی در بیمارستان مذکور )
هدایت مطهری زاده
رییس اداره تغذیه
تحصیلات :فوق لیسانس مدیریت
شماره تماس: ۳۱۳۲۵۳۵۰
شماره اتاق : ۶
|
 |
شرح وظایف
-برنامه ریزی و نظارت بر کلیه اموراداره تغذیه
-انجام برنامه ریزی های بلند مدت در راستای سیستهای حوزه جهت ایجاد بهترین کیفیت و کمیت در مراحل تغذیه
-تنظیم و تدوین نهایی برنامه غذایی ( هفتگی–ماهیانه) متناسب با فصول و مناسبتها با توجه به نظرات دانشجویی و هزینه معاونت.
-نظارت ، ارزیابی عملکرد کارشناسان و کلیه پرسنل شاغل در اداره تغذیه
-ارائه راهکار و برنامه ریزی های لازم در جهت پیشبرد اهداف اداره تغذیه به سوی استاندارد سازی بیشتر با همکاری و نظر کارشناسان مربوطه .
-نظارت بر کلیه امور تغذیه سلف سرویس ها و مشکلات تغذیه ای دانشکده های اقماری
-هماهنگی با ادارات درون سازمانی و فراسازمانی در راستای پیشبرد اهداف اداره

|
مهدی غنجعلی پور
مسئول سلف سرویس
تحصیلات : فوق دیپلم
شماره تماس :۳۱۳۳۵۶۰۷
|
 |
شرح وظایف
۱- نظارت دقیق بر عملکرد پرسنل اداره تغذیه در سلف سرویس بررسی گزارشات ارئه شده از طرف آنها در خصوص مشکلات سلف سرویس ها به
صورت روزانه پیگیری و رفع مشکلات در حد ممکن و گزارش در خصوص موارد حل نشده یا هماهنگی لازم با مقام
مافوق .
۲- نظارت دقیق بر کیفیت و کمیت مواد غذایی خریداری شده از طریق کارشناسان و پیگیری های لازم .
۳- شناسایی مشکلات مربوط به آشپزخانه و سلف سرویس اعم از تعمیرات وتأسیسات و پیگیری جهت حل مشکل .
۴- نظارت و پیگیریهای لازم در خصوص حمل و توزیع به موقع غذا در سلف سرویس ها و خوابگاه های سطح شهر

|
مریم ثقفی
کارشناس تغذیه
تحصیلات :لیسانس
شماره تماس :۳۱۳۳۵۶۰۷
|
 |
شرح وظایف
۱- نظارت و بازدید از آشپزخانه و سلف سرویس انبار و سردخانه ها به صورت روزانه و ساعتی
۲-تعویض مواد فاقد کیفیت مطلوب یا فاقد پروانه های لازم بهداشتی از جمله ماست،دوغ،میوه و ...
۳-توزین روزانه غذا و پیگیری مشکل کمیت غذا نظارت بر نحوه پخت غذاها
۴-رسیدگی به اعتراضات و شکایات دانشجویان در زمینه کیفیت و کمیت غذا و هم چنین بهداشت غذا ،محیط و پرسنل توزیع کننده
۵-تهیه آنالیز برخی از غذاها
۶-تدوین برنامه غذایی دانشجویی و بیمارستان شهید بهشتی به صورت ماهیانه
۷-نظارت روزانه و مستمر بر نحوه توزیع غذا در سلف سرویس گلستان
۸-نظارت بر آماده سازی و ارسال غذای سلف سرویس ۲۲ بهمن ،بیمارستان افضلی پور و شهید بهشتی
۹-ایجاد تغییرات در منوی غذایی دانشجویان با توجه به نظراتدبیر شورای صنفی و دبیر تغذیه و نظر سنجی از دانشجویان
۱۰-بازبینی و اصلاح مفاد قرارداد در هر سال پیگیری و تلاش مستمر در جهت احیا و رعایت بند بند قرارداد
۱۱-نظارت بر تمام امور آشپزخانه و چک کردن نقایص وسایل و ابزار آلات

|
سایت اتوماسیون تغذیه
آین نامه تغذیه دانشجویان
راهنمای استفاده از اتوماسیون تغذیه
ارسال نظر