سه‌شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۳

برگزاری مراسم روز جهانی غذا و هفته سلامت روان در سیرجان

سیرجان غذا

جشنواره گرامیداشت روز جهانی غذا و هفته سلامت روان با حضور معاونین دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان و رئیس مرکز بهداشت در محل محوطه مرکز سلامت جامعه سیرجان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی سیرجان، در این مراسم که با برپایی چادر در محوطه این مرکز همراه بود، کارمندان و مراجعین با تهیه غذا های سالم و نمایش و تست آن ها، این روز را گرامی داشتند.

دکتر سید محمد رضوی نسب معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان در این مراسم در رابطه با اهمیت وعده های غذایی و غذای سالم و ه‍مچنین نقش سلامت روان در جهت سازگاری و تطبیق فرد با خود و با محیط زندگی به ایراد سخن پرداخت.

 در پایان این مراسم نیز به قید قرعه به بهترین غذاهای شرکت کنندگان جوایزی اهدا شد.