به گزارش مفدا به نقل از ایکنا؛ این مقاله را «آدم جمال ناصر»، معاون آموزش دانشگاه اسلامی غنا و استاد این دانشگاه نگاشته و در آن رابطه علم و دین را تبیین کرده است.
این استاد دانشگاه در این مقاله که روز چهارشنبه(۲۲ اسفندماه) در دیلی گرافیک منتشر شد، به مقاله «پیتر ساپونگ»، کشیش بزرگ کلیسای کاتولیک غنا که در آن برای رفع تعارض علم و دین بر جدایی مطلق قلمرو این دو از یکدیگر تأکید کرده بود، پاسخ داد.
استاد دانشگاه اسلامی غنا در پاسخ به وی با استناد به آیه ۳۰ سوره مؤمنون« أَوَلَمْ یَرَ الَّذِینَ کَفَرُوا أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ کَانَتَا رَتْقًا فَفَتَقْنَاهُمَا وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاءِ کُلَّ شَیْءٍ حَیٍّ أَفَلَا یُؤْمِنُونَ: آیا کسانی که کفر ورزیدند ندانستند که آسمانها و زمین هر دو به هم پیوسته بودند و ما آن دو را از هم جدا ساختیم و هر چیز زندهای را از آب پدید آوردیم آیا [باز هم] ایمان نمیآورند» با اشاره به تئوری بیگ بنگ(نظریهای که بر این عقیده است که جهان براثر انفجاری بزرگ به وجود آمده است)، به جدیدترین یافتههای علم فیزیک درباره پیدایش و توسعه کهکشانها اشاره کرد چنانچه در این آیه نیز به صراحت گفته شده است که «آسمانها و زمین به هم پیوسته بودند، آنگاه آنها را جدا ساختیم».
معاون آموزش دانشگاه اسلامی غنا همچنین با اشاره به یافتههای زیست شناسی مدرن به این حقیقت علمی که در قرآن به صراحت از آن یاد شده است، اشاره کرد که همه موجودات زنده ابتدا از آب خلق شدهاند.
گفتنی است، دانشگاه اسلامی غنا تنها مرکز علمی مهم مسلمانان غنا است که در چنین مواقعی در رسانهها موضعگیریهای دینی خود را اعلام میکند.
ارسال نظر