به گزارش مفدا همدان، این اردو به همت دانشکده پرستاری ملایر و به همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و با هدف شناخت جاذبه ها و مشاغل سنتی استان برگزار گردید و بازدید از غار زیبای علیصدر، بزرگترین غار آبی دنیا و همچنین آشنایی با هنر سفالگری از آن جمله بود در این برنامه ۳۹ نفر از دانشجویان پسر دانشکده پرستاری شهرستان ملایر در اردوی یک روزه همدان گردی شرکت کردند.
در این برنامه دانشجویان ضمن بازدید از این خلقت زیبای الهی از راهنمایان گردشگری این غار، توضیحاتی را در خصوص ویژگی ها، وسعت و قدمت این مجموعه شنیدند.
دانشجویان دانشکده پرستاری ملایر در ادامه این اردو همچنین ضمن حضور در شهر لالجین، پایتخت سفال جهان از کارگاه های سفالگری و نحوه و فرآیند تولید و ساخت و رنگ آمیزی سفال بازدید و با این کار آشنا شدند.
غار علیصدر یکی از غارهای تالابی ایران و از معدود غارهای آبی جهان است. علیصدر همچنین دارای طولانیترین مسیر قایقرانی درون غار در جهان است. این غار در ارتفاعات روستای علیصدر از توابع شهرستان کبودراهنگ در استان همدان واقع شده است.
ارتفاع این غار از سطح دریا ۲۱۰۰ متر است، محوطه غار دالانهای پیچ در پیچ و دهلیزهای متعددی دارد. از مجموعه رشته آب ها دریاچه بزرگی در درون غار به وجود آمده و از این رو نفوذ به ژرفای غار تنها با قایق میسر خواهد بود، غار علیصدر یکی از دیدنیهای جهانگردی استان همدان شناخته می شود.
گفتنی است غار علیصدر بیست و سومین اثر طبیعی ملی است که توسط سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ۱۵ دی ۱۳۸۷ در فهرست میراث طبیعی ایران قرار گرفت.
ارسال نظر