بنابه گزارش مفدا شیراز، جشن تقدیر از برگزیدگان دومین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار گردید.
معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز درباره این خبر گفت: اختتامیه دومین جشنواره دانشجویی نشریات علوم پزشکی شیراز با حضور ۱۲۰ تن از فعالین رسانه ای و نشریات دانشجویی این مرکز آموزش عالی پزشکی برگزار گردید.
دکتر کوروش عزیزی با حضور در این نشست دانشجویی، اظهار داشت: نشریات دانشجویی از مهمترین شاخص ها و بنیادی ترین پارامترهای سنجش شرایط فرهنگی، پژوهشی و علمی هر دانشگاه می باشند و رشد و تعالی کمی و کیفی این رسانه های دانشجویی، به خوبی بیانگر شرایط حاکم بر آن دانشگاه می باشد.
وی افزود: در بحث نشریات دانشجویی، شخصا تنها خط قرمزی را که می شناسم، قانون، اخلاق و حفظ آبروی اجتماعی افراد می باشد و خارج از این موارد، هیچ خط قرمز دیگری را برای دانشجویان اهل قلم، قائل نمی باشم.
عزیزی اظهار داشت: دانشجویان فعال در امر نشریات دانشجویی، به مثابه چشمان باز و وجدان بیدار جامعه بوده که با توجه به انرژی و خلاقیت جوانی که در آنها وجود دارد، می توانند گره گشای بسیاری از تنگناها و مشکلات موجود در سطوح مختلف دانشگاه باشند.
عضو هیئت علمی دانشگاه، با اشاره به محدود و کوتاه بودن دوران دانشجویی ادامه داد: از جمله انتظاراتی که از دست اندرکاران نشریات دانشجویی دارم، تربیت و پرورش نسل ها و دانشجویان دوره های بعد از خودشان می باشد تا با این کار نه تنها از افت و نزول کیفیت نشریات دانشجویی جلوگیری گردد، بلکه باعث رشد و بالندگی هر چه بیشتر این رسانه ها در گذر زمان نیز باشیم.
در این نشست دانشجویی، از ۵۵ مقام آور دومین جشنواره نشریات دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همچنین، زینب هوشمندی، کارشناس امور نشریات دانشجویی دانشگاه توسط دکتر کوروش عزیزی و نیز سید حمیدرضا هدایتی، مدیر امور فرهنگی دانشگاه تقدیر به عمل آمد.
دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال حاضر دارای ۸۵ نشریه دانشجویی فعال می باشد و با توجه به درخواست های ثبت شده، در سال آینده این تعداد افزایش قابل ملاحظه ای خواهد داشت.
ارسال نظر