به گزارش مفدا؛ معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این نشست با تاکید بر حفظ فضای همدلی، صداقت و صمیمیت بین فعالین دانشجویی فرهنگی و مجموعه معاونت گفت: باید تلاش کنیم دچار رکود و بی انگیزگی نشویم.
دکتر محسن ناصری با اشاره به اینکه باید دلسوزانه علیرغم وجود اختلافهای فرهنگی سیاسی به فعالیت بپردازیم اضافه کرد: باید اجرای برنامههای منسجم و متنوع فرهنگی، هنری، علمی و صنفی را در اولویت قرار دهیم.
او با اشاره به رشد شایعات و اخبار کذب در فضاهای مجازی و اثراتی که این کار، بر وضعیت جامعه گذاشته است، خاطرنشان کرد: در وضعیت کنونی حفظ آرامش فضای علمی فرهنگی دانشگاه ضروری است.
در ادامه دکتر عباس جوادی مدیر امور دانشجویی دانشگاه با اشاره به اقدامات دو ماهه اخیر این حوزه و استقبال از برگزاری چنین جلساتی با محوریت هم افزایی و هم اندیشی در طول سال گفت: قطعا ما به دنبال حل مشکلات هستیم و در کنار هم میتوانیم راهکارهای مناسبتری را عملی کنیم.
جوادی با تاکید براینکه اهمیت زیادی برای شفافیت در کار و تصمیم گیری قائل هستم اضافه کرد: همواره پذیرای نقدهای سازنده شما در جلسات گروهی و دیدارهای فردی خواهم بود.
وی تصریح کرد: هدف و نیت ما ارتقاء مجموعه فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است.
دکتر جواد قدوسی نژاد مدیر فرهنگی دانشگاه نیز با اشاره به بیانات رهبری با دانشجویان در ماه مبارک رمضان گفت: باید به گونهای کار و رفتار کنیم که از خودی ضربه نخوریم.
قدوسی نژاد با اعلام اینکه با جان و دل و در حد توان از اجرای برنامههای فرهنگی حمایت میکنیم اضافه کرد: انتظار می رود که دانشجویان نیز رعایت ساختار و چارچوب اداری را مد نظر قرار دهند.
وی با اظهار اینکه کار برای دانشجو اولویت ما است اظهار داشت: دانشجویان نیز به ما برای پیشبرد اهداف حوزه کمک کنند.
در ادامه نیز نمایندگان کانون ها، تشکلها، انجمنهای علمی و شورای صنفی به بیان خواسته ها و انتظاراتشان پرداختند.
ابتدا آریا وشانی دانشجوی دندانپزشکی و دبیر کانون تئاتر، عکس و فیلم ، به وجود مشکلاتی از جمله کمبود اتاق برای فعالیت کانونها، تداخل زمانی اجرای برنامه های فرهنگی دانشجویی با توجه به تعدد مجموعههای فعال دانشجویی و نیاز به راه اندازی سریعتر آمفی تئاتر دوم دانشگاه و کمبود تجهیزاتی در سطح دانشگاه اشاره کرد.
رضا فرهمند راد دانشجوی پزشکی و دبیر جامعه اسلامی با بیان اینکه شفافیت و برخورد مناسب با دانشجویان و رفتار عادلانه بدون هیچگونه جهت گیری با تشکل ها یکی از انتظارات ما است گفت: استقلال تشکلها و کانونها و هر نهادی که در دانشگاه است باید حفظ شود.
وی با تاکید بر اینکه برنامه ها باید آزادانه اجرا شود اضافه کرد: فعالیت آتش به اختیار مدنظر رهبری باید در تمام ارگان ها باشد.
فرهمند راد با بیان اینکه خوشبختانه مشکلی بین تشکل ها با یکدیگر و کانون ها و مجموعه معاونت نیست اضافه کرد: اگر انتقادی صورت می پذیرد در جهت پیشرفت روز افزون فعالیت های فرهنگی دانشجویی است.
وی همچنین درخواست حضور مداوم مسئولین حوزه در خوابگاه های دانشجویی و شرکت معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در جمع فعالین دانشجویی را عنوان کرد.
امیر وند صادقپور دانشجوی پزشکی و دبیر انجمن علمی پزشکی رازی نیز با بیان تشکر از همراهی مسئولین حوزه در برنامه های انجمن های علمی گفت: انجمن های علمی 3 سال تشکیل شده است و می طلبد برای اینکه شناخته تر شویم فعالیت بیشتری داشته باشیم.
وی همچنین توجه بر اجرایی شدن برنامه های پیشنهادی سالیانه که به معاونت ارسال شده است را خواستار شد.
سیاوش کافیان عطاری دانشجوی پزشکی و دبیر شورای صنفی دانشگاه نیز با اشاره به مشکلات صنفی دانشگاه مواردی از جمله تجهیز قسمت دوم سلف سرویس، بهسازی و فضاسازی محیط و اطراف خوابگاه پسرانه ولیعصر(عج)، تجهیز سالن ورزشی خوابگاه فاطمیه، آسانسور برای مرکز اطلاع رسانی کتابخانه مرکزی و تعیین تکلیف وضعیت بوفه های دانشگاه و... را بیان کرد.
سیدابوالفضل حسینی دانشجوی هوشبری و دبیر سرویس فرهنگی مفدا نیز از چالشهای مالی برای تهیه خواستهها و نیازها گفت.
حسن زنگنه دانشجوی بهداشت حرفهای دبیر هیئت مذهبی دانشگاه به نیازهای مسجد دانشگاه اشاره و مبین جوان دانشجوی هوشبری و نایب دبیر کانون موسیقی نیز درخواست محیط تمرین داشت.
مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه در پایان صحبت های دانشجویان با بیان اینکه استفاده حداکثری از منابع و ظرفیتهای دانشگاه هدف کلی است گفت: سالن جدید سلف سرویس دانشگاه تا پایان هفته آینده تجهیز می شود.
دکتر جواد خامسان با پاسخ به تمام درخواست های دانشجویی، از راه اندازی آمفی تئاتر دانشگاه تا دو ماه آینده خبر داد و گفت: برنامه ریزی برای ارائه خدمات بهتر در بوفه ها باعث شده است تا بازگشایی آن به تاخیر بیافتد.
ارسال نظر