چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۹

ارائه مطالب مهم "تغذیه در ماه مبارک رمضان" توسط دکتر بهرامی

دکتر بهرامی

بنابر گزارش مفداایران، به همت اداره سلامت دانشجویان دانشگاه ایران، چهارشنبه‌های هرهفته، ارائه مطالب علمی، پزشکی و روانشناسی در درمانگاه معاونت فرهنگی و دانشجویی توسط متخصصین حاضر در این مرکز ارائه می‌گردد که این سلسله جلسات آموزشی تحت عنوان " چهارشنبه بازار علمی" شناخته شده است.

 این چهارشنبه پای صحبت آقای‌دکتربهرامی "متخصص‌طب‌ایرانی" نشستیم که ایشان در خصوص "تغذیه در ماه مبارک رمضان و ایام روزه داری" راهکارهای جالبی ارائه نمود.

برخی از سرفصل‌های ارائه شده در این جلسه به شرح ذیل است:

رعایت عادات و آداب غذایی برای ایجاد تعادل روحی و جسمی
در ماه مبارک رمضان  از کم خوری و پر خوری و درهم خوری پرهیز شود
 عدم زیاده روی در وعده افطاری و سحری مایعات سرد و گازدار و دوغ و عرقیجات
صرف غذا در دفعات کمتر از 2 بار توصیه نمی شود.مانند ترک سحری(افراط و تفریط)
اصل  تعادل خواب و بیداری در برنامه غذایی (برنامه ریزی در خوابیدن و بیداری)
شب بیداری طولانی و تغییر مکرر زمان خواب و بیداری، صدمات جبران ناپذیری را ایجاد خواهد کرد. 

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.