دوشنبه ۳ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۷

با حضور ریاست دانشگاه ، معاون فرهنگی دانشجویی و دیگر معاونین دانشگاه

پروژه آشپزخانه صنعتی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی،رونمایی و افتتاح شد

عکس دکتر فلاحی در پروژه آشپزخانه صنعتی

با اتمام پروژه تبدیل آشپزخانه و سلف سنتی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به آشپزخانه صنعتی، امروز (دوشنبه ۹۵/۸/۳ ) بهره برداری از آن با حضور ریاست دانشگاه ، معاون فرهنگی دانشجویی و دیگر اعضای هیات رئیسه این دانشگاه آغاز شد.این پروژه با اعتباری بالغ بر۷۵۰ میلیون تومان در مساحتی حدود ۴۰۰ مترمربع در داخل دانشگاه، به همت معاونت های توسعه و فرهنگی – دانشجویی و با پشتیبانی ریاست دانشگاه اجرا شد.

 به گزارش مفدای دانشگاه علوم بهزیستی وتوانبخشی،  معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در این مراسم که بمناسبت اتمام پروژه صنعتی سازی آشپزخانه و سلف مرکزی دانشگاه و آغاز بهره برداری آن برگزار شد، گفت : با صنعتی شدن سلف مرکزی ، کیفیت و کمیت غذا و چگونگی توزیع آن ، ارتقا یافته است .

    دکتر" مسعود فلاحی خشکناب " افزود: با تلاش همکاران در معاونت توسعه و مدیریت دانشجویی ، و اعتباراتی که در این بخش هزینه شد ، این آشپزخانه از تجهیزات کامل و فضای مناسب برای کار بهره مند شده ، تا ضمن نگهداری درست و بهداشتی مواد غذایی ،  استفاده صحیح نیز از مواد غذایی بشود و در نتیجه ، کمتر هدررفتن مواد غذایی، طبخ و تهیه غذایی با کیفیت مناسب و مطابق با استانداردهای لازم را شاهد باشیم.

   وی در ادامه اظهارداشت : تلاش می کنیم همانطور که در اجرای این پروژه ، جدیدترین روش ها با بهترین امکانات در نظر گرفته شده است، از بهترین مواد غذایی تولید شده در معتبرترین کارخانه های کشور که خوش نام در جامعه هستند ، جهت طبخ غذا ی دانشجویان و کارکنان استفاده کنیم.

   معاون فرهنگی – دانشجویی با تاکید بر استفاده دانشجویان از سامانه تغذیه در وب سایت این معاونت برای رزرو و اعلام درخواست سهمیه غذای خود در هر وعده ، افزود: نرم افزار تغذیه ارتقا یافته و دانشجویان عزیز می توانند با انتخاب یکی از دو نوع غذای پیش بینی شده برای هر وعده که از یک هفته قبل ، اعلام می شود و با ثبت درخواست خود در سامانه تغذیه ، نسبت به رزرو سهمیه غذای خود برای هر وعده اقدام کرده و با کارت دانشجویی آن را تحویل بگیرند.

   گفتنی است ، آشپزخانه صنعتی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که مورد بازدید رئیس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه دانشگاه قرار گرفت ، دارای اتاق های مجزا برای انبار مواد غذایی ، دو سردخانه زیرصفر و بالای صفر درجه جهت نگهداری برخی مواد غذایی ، پاک کردن برنج ، پاک کردن سبزی و میوه جات ، آماده سازی مرغ و ماهی ، آماده سازی گوشت قرمز ، پخت کباب ، ظرفشویی ، با تجهیزات صنعتی و دیگ های بخار پز ، تهویه هوا و ...  می باشد.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.