شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۴

تغذیه و افسردگی عنوان برنامه دوشنبه بازار درمانگاه معاونت

هرم تغذیه مدیترانه ای

تغذیه و افسردگی عنوان برنامه دوشنبه بازار هفته گذشته درمانگاه معاونت فرهنگی و دانشجویی بود که خانم دکتر جزایری متخصص تغذیه به این مطلب پرداخت.

دکتر جزایری در این جلسه آموزشی گفت:

بیش از ۳۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به افسردگی هستند و به گزارش سازمان جهانی بهداشت افسردگی اولین علت ناتوانی در سراسر دنیاست.

شواهدی موجود است که عوامل تغذیه‌ای زیر نقش مهمی در بروز و یا کاهش افسردگی دارند.

الف) کمبود این مواد مغذی باعث بروز افسردگی خواهد شد:

۱- اسیدهای چرب امگا ۳

۲- ویتامین D

۳- ویتامین‌های گروه B

۴- برخی مواد معدنی

۵- اسید آمینه تریپتوفان

همچنین چاقی در افراد ممکن است باعث بروز افسردگی باشد.

ب) در مقابل مصرف برخی از مواد غذایی و رعایت برخی الگوهای تغذیه‌ای می‌تواند از بروز افسردگی جلوگیری کرده و یا باعث درمان آن شود عواملی از قبیل:

1 - پیروی از الگوی غذایی مدیترانه

2 - مصرف پروبیوتیک‌ها

3 - مصرف زردچوبه بعلت کورکومین موجود در زردچوبه

4 - مصرف برخی مواد غذایی مثل ماهی، روغن زیتون و...

در مجموع ، پیروی از یک رژیم غذایی سالم، متنوع و متعادل، دریافت مواد مغذی به اندازه کافی و داشتن وزن مناسب در پیشگیری و درمان افسردگی موثر است.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.