شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۵

معرفی اداره تغذیه

گیلان

اداره تغذیه معاونت فرهنگی و دانشجویی  دانشگاه علوم پزشکی گیلان

رئیس اداره تغذیه: نیکو افتخاری

اداره تغذیه از واحدهای زیرمجموعه مدیریت امور دانشجویی و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه می باشد که توسط تعداد ۳ نفر کارشناس تغذیه و ۲ نفر ناظرین طبخ وتوزیع غذا در آشپزخانه ها اداره می گردد.

خلاصه ای از خدمات اداره تغذیه به شرح زیر می باشد:

  • طبخ و توزیع غذا در آشپزخانه ها و سلف سرویس های وابسته به دانشکده ها
  • نظارت بر کلیه مراحل تهیه مواد اولیه و آماده سازی پخت غذا
  • بررسی و ارائه گزارش از نحوه عملکرد واحدهای زیرمجموعه اداره تغذیه
  • ازریابی و مکاتبه برای رفع مشکلات نواقص و نیازهای واحد
  • توزیع جیره خشک (صبحانه) بین دانشجویان ساکن در خوابگاه ها
  • نظرسنجی های دوره ای از دانشجویان
  • برپایی جلسات با اعضای شورای صنفی  دانشجویی به ویژه  با نمایندگان شورای صنفی در امور تغذیه

قوانین و مقرارت 

مکان های توزیع غذا 

فرم ها و فرایندها 

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.