به گزارش مفدا، مهدی صالحی با اعلام این خبر گفت: تشکیل بانک اطلاعاتی پژوهشگران قرآن و سلامت موجب خواهد شد تا علاوه بر آشنایی و هم افزایی پژوهشگران این عرصه با یکدیگر، زمینه بهره برداری از توانمندی های محققان این عرصه در راستای تصمیم سازی های علمی برای کمیسیون توسعه پژوهش وآموزش عالی قرآنی در نظام سلامت نیز فراهم شود..
وی افزود: یکی از اهداف تشکیل بانک اطلاعاتی پژوهشگران حوزه قرآن و سلامت، شناسایی و ارتقای توانمندیهای تخصصی پژوهشگران ویژه در زمینه تحقیقات قرآن و سلامت از میان دانشجویان و اعضای هیأت علمی علاقمند به مطالعات بین رشتهای این موضوع است و در این راستا از پژوهشگران برگزیده جهت شرکت در کارگاهها، دورهها وهمایشهای تخصصی دعوت خواهد شد.
صالحی با اعلام اینکه اساتید و دانشجویان علاقمند و دارای سابقه پژوهشی در زمینه تحقیقات قرآن و سلامت از کلیه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور میتوانند از ۱۵ تا پایان آبانماه جاری با مراجعه به پایگاه خبری و اطلاعرسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به نشانی www.mefda.ir مشخصات و سوابق تحقیقاتی و پژوهشی خود را ثبت کنند.
رییس دبیرخانه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت ضمن درخواست از کلیه دانشجویان و اساتید پژوهشگر در حوزه مطالعات بین رشتهای قرآن و سلامت برای ثبت مشخصات بر روی پایگاه خبری مفدا، گفت: پس از پایان مهلت ثبت نام و انجام بررسیهای لازم، از برگزیدگان جهت شرکت در کارگاهها، دورهها وهمایشهای تخصصی و همچنین مشارکت در پروژههای علمی، تحقیقاتی با موضوع قرآن و سلامت دعوت خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به زودی پژوهشگران حوزوی در زمینه مطالعات و تحقیقات بینرشتهای قرآن و سلامت نیز شناسانی و ساماندهی خواهند شد.
ارسال نظر