سه‌شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۵

اداره تغذیه

معرفی اداره تغذیه

اداره تغذیه به عنوان یکی از واحدهای تحت پوشش مدیریت دانشجویی بوده و وظیفه اش تهیه و تأمین غذای سالم و بهداشتی برای دانشجویان در قالب برنامه غذایی مدون به منظور برآوردن نیازهای تغذیه ای روزانه آنان مطالق با استانداردهای بین المللی (RDA)، نظارت و کنترل مواد غذایی، شیوه توزیع و ایجاد هماهنگی در ارائه خدمات تغذیه ای می باشد.

عملکرد اداره تغذیه:

کارشناسان و ناظرین اداره تغذیه بر تمامی مراحل فرآیند طبخ غذا از جمله کنترل بهداشتی تمامی مواد اولیه مصرفی ورودی به آشپزخانه، نگهداری، آماده سازی، شستشو و ضدعفونی کردن مواد اولیه غذایی و مراحل پخت غذا، نحوه ارسال غذا به سلف سرویس ها و روند کار پیمانکار نظارت کامل دارند و گزارشات مربوطه را به رئیس اداره تغذیه اعلام می نمایند. تمامی موارد تخلف پیمانکار توسط مسؤولین مربوطه سریعاً پیگیری شده و اقدامات لازم صورت می پذیرد.

سرپرست اداره تغذیه: مهندس اصغر امیرخانی

کارشناس بهداشت محیط از دانشگاه علوم پزشکی تهران

شرح وظایف:

  • نظارت بر کیفیت طبخ غذا و توزیع غذای دانشجویی
  • نظارت و کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی ورودی به آشپزخانه مرکزی
  • مدیریت سیستم اتوماسیون تغذیه و صدور کارت تغذیه
  • نظارت بر بهداشت فردی کارکنان آشپزخانه مرکزی
  • نظرسنجی از دانشجویان و اعمال نظرات دانشجویان در نوع و فرایند طبخ غذا
  • تهیه صورت وضعیت ماهانه پیمانکار
  • نظارت دقیق بر بهداشت محیط سلف ها و آشپزخانه
  • نظارت بر انجام صحیح کلیه امور وابسته به اداره تغذیه

کارشناس تغذیه: مهندس مهدی مولایی

کارشناس تغذیه از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

  • نظارت بر کیفیت طبخ غذا و توزیع غذای دانشجویی
  • نظارت بر طبخ و توزیع غذای دانشجویی
  • تدوین و اجرای برنامه غذایی
  • نظرسنجی از دانشجویان و اعمال نظرات دانشجویان در نوع و فرایند طبخ غذا
  • نظارت بر انبار مواد غذایی و نگهداری مواد غذایی اولیه
  • تهیه آنالیز مواد غذایی مورد نیاز برای هر یک از غذاها

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.