شنبه 17 تیرماه 96 اولین اجلاس ویدئو کنفرانس معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های علوم با حضور دکتر محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، دکتر علامه قائم مقام نظارت و برنامهریزی معاونت فرهنگی، امیر للـگانی مدیر کل فرهنگی ، عباس عطوف مدیرکل دانشجویی، محمدمهدی بحرالعلوم رئیس مرکز قرآن و عترت معاونت فرهنگی و دانشجویی در ستاد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دکتر ساسان موگهی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بهمراه مدیران واحد های تابعه و جمعی از مدیران این معاونت و معاونین و مدیران در سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شد.
دکتر ساسان موگهی در خصوص این نشست گفت: در این نشست اهم فعالیت های حوزه های معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های علوم پزشی کشوربیان، مسائل و مشکلات برنامه عملیاتی سال 95 بررسی و ابهامات و سوالات برنامه های سال جاری نیز پاسخ داده شد.
وی افزود: چگونگی مستند سازی عملکرد 4 ساله دولت یازدهم در حوزه فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از مهرماه 92 الی شهریور 96 مورد بررسی قرار گرفته شد.
موگهی تصریح کرد: مقرر شد قالب نرم افزاری جهت ثبت مستندات عملکرد 4 ساله دانشگاه ها در دولت تدبیر و امید تا 20 تیرماه از سوی وزارتخانه به دانشگاه ارسال شود و دانشگاه نیز موظف اند از 25 تیرماه الی 5 مردادماه نسبت به تکمیل آن اقدام نمایند.
به گزارش مفدا در این اجلاس مشترک، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و مدیران این معاونت، ضمن تشریح برنامههای مختلف این معاونت به سوالات معاونان و مدیران فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور از طریق ویدئو کنفرانس پاسخ میدهند.
محمد مهدی بحرالعلوم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت که در این اجلاس حضور داشت، با تشریح برنامههای این مرکز، از برگزاری مرحله پایانی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان علوم پزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد و گفت: مرحله پایانی این جشنواره ۲۵ تیرماه سال جاری با حضور راه یافتگان به این مرحله برگزار میشود و در حاشیه این جشنواره از ۵ دانشگاه برتر قرآنی و نفرات برگزیده مسابقات سراسری قرآن قدردانی خواهیم کرد.
در ادامه دکتر حسام الدین علامه با اشاره به برگزاری دورههای توانمندسازی و بازآموزی برای کارشناسان فرهنگی و دانشجویی بر مستند سازی برنامه عملیاتی دانشگاه های علوم پزشکی تاکید کرد و گفت: این مستند سازیها باید با رویکرد آسیب شناسانه و فرآیند پژوهانه صورت گیرد.
وی افزود: در بحث مستند سازی حوزههای مختلف فرهنگی، قرآنی، روابط عمومی، دانشجویی، رفاهی، مشاوره و تربیت بدنی مورد توجه قرار گرفتهاند و هرکدام از این حوزه ها مشتمل بر ۱۵ سرفصل مشترک است و تمام مواردی که باید مورد توجه قرار بگیرد در ذیل این سرفصلها گردآوری شده است.
علامه با اشاره به تغییرات صورت گرفته در برنامه عملیاتی بیان داشت: برنامه عملیاتی نسبت به سال گذشته تغییراتی داشته که این تغییرات شامل؛ واقعی کردن تاریخها و بازههای انجام برنامه،تغییر تاریخها از بازههای انجام فعالیت به بازه گزارشدهی،شفافسازی و مستندسازی برنامهها،بررسی کلیه فعالیتها و تطبیق آنها به شیوهنامه ارسالی معاونت،توجه به ظرفیت واقعی دانشگاهها و اصلاح برشهای استانی میشود. لذا از معاونان فرهنگی و دانشجویی انتظار میرود نسبت به تامین نیروی انسانی کافی به ویژه در حوزه فرهنگی و تشکیل جلسات منظم برای برنامهریزی برای اجرای برنامه عملیاتی اهتمام داشته باشند.
ارسال نظر