سه‌شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۹

برگزاری جلسه کمیته تغذیه دانشجویان باحضور مدیر دانشجویی و کارشناسان مربوطه

کمیته تغذیه

کیفیت وکمیت غذا/نحوه توزیع در ماه مبارک رمضان/ و ارائه پیشنهاداتی به منظور بهتر شدن کیفیت و کمیت غذا از مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مفدا در همدان ، کمیته تغذیه  دانشجویان باحضور  مدیر دانشجویی  و کارشناسان مربوطه برگزار شد.

در این جلسه  جواد صفری مدیر  دانشجویی  دانشگاه از اعضاء شورای صنفی دانشجویی خواست که نظرات وپیشنهادات خود را به منظور ارائه هر چه بهتر برنامه غذایی وهمچنین کمیت وکیفیت غذا در ماه مبارک رمضان بیان کنند .

در ادامه این جلسه اعضاء شورای صنفی دیدگاهای خود را در خصوص برنامه های غذایی کیفیت وکمیت غذا،ونحوه توزیع را به سمع مسئولین رساندند.وپیشنهاداتی را به منظور بهتر شدن کیفیت و کمیت غذا مطرح کردند.

 در ادامه جواد صفری مدیر دانشجویی و علی محمدی منش مسئول سلف سرویس دانشگاه مطالبی در خصوص اقدامات انجام شده پیرامون افزایش کیفیت غذا بیان کردند.

در این جلسه زمان توزیع وعده سحری در خوابگاه ها مورد بحث وبرسی قرار گرفت.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.