به گزارش مفدا سراب،دکتر توحید بابازاده عضو هئیت علمی دانشکده علوم پزشکی سراب و متخصص آموزش سلامت و بهداشت در گفتگو با مفدا سراب گفت: نان به خودی خود نمی تواند آلوده به ویروس کرونا باشد اما عوامل مداخله گر در پخت و توزیع آن می تواند نان را به منبعی برای ایجاد آلودگی کرونایی تبدیل کند.
این مدرس بهداشت عمومی تاکید کرد: با رعایت چند شرط شهروندان می توانند با آسودگی خیال نان مصرف کنند.
وی افزود:استفاده از وسایل محافظتی مثل گیره و دست کش توسط نانوا،همراه داشتن کیسه پارچه ای یا پلاستیکی توسط مشتری،استفاده از دستگاه کارتخوان برای واریز هزینه و از همه مهمتر توصیه می شود تا مردم قبل از مصرف برای اطمینان خاطر نان راحرارت دهند .
ارسال نظر